Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Video Assist

Blackmagic Design Video Assist

1018924
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Video Assist
Batteri LP-E6N
Batterilader Procube 2 Twin Charger til Canon
7 934 NOK
Video Assist
Cable - Din 1.0/2.3 til BNC Male
Relay Camera Coupler Canon LP-E6
6 929 NOK

Blackmagic design Video Assist er en profesjonell 5" skjerm med innspillingsmulighet. Lagringen skjer på SD-minnekort. Skjermen drives av to Canon LP-E6 batterier. Enheten kan lagre både ProRes og DNxHD format. Du kan samtidig spille inn 10-bit 4: 2: 2 HD-filer på Video Assist samtidig som du lagrer det formatet du ønsker på ditt kamera. Video Assist kan brukes til valgfri enhet som levere ut et signal, som gjør at den kan brukes både som monitor og innspillingsenhet.

Touch-skjermen gir deg bra kontroll over navigering via skjermen. Du har mange monteringsmuligheter på skjermen som gjør det enkelt å plassere skjermen.

Fordeler

  • SDI Videoinngang (SD/HD/3G/6G-SDI)
  • SDI Videoutgang (SD/HD/3G-SDI)
  • HDMI - inngang og utgang
  • SDI lyd - inngang og utgang
  • HDMI lyd - inngang og utgang
  • Lydutgang 3,5 mm
  • Lagring på SDXC UHS-1 eller SDHC UHS-1
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.