Feelworld Monitor LUT7S PRO 7" with SDI
Feelworld Monitor LUT7S PRO 7" with SDI
Feelworld Monitor LUT7S PRO 7" with SDI
Feelworld Monitor LUT7S PRO 7" with SDI
Feelworld Monitor LUT7S PRO 7" with SDI
Artikkelnummer: 1054892

Feelworld Monitor LUT7S PRO 7" with SDI

Skarp 7-tommers kameramonitor med berøringsskjerm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lysstyrke på 2200nits
  • Automatisk justering av lysstyrke på skjermen
  • Berøringsskjerm
5 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

LUT7S PRO 7" er en kameramonitor med meget god lysstyrke. Dette gjør den ekstra egnet for filming utendørs, spesielt i sterkt solskinn. Den innebygde lyssensoren registrerer automatisk omgivelsene og justerer lysstyrken deretter. Skjermen er utstyrt med touch-display slik at du enkelt kan endre innstillinger og bruke de innebygde funksjonene for mer kontroll over kreasjonen din. Det er også tre fysiske knapper som kan stilles inn etter ønske, spesielt nyttig i kjøligere klima der det brukes hansker.LUT7S PRO har Rec.709 som fargerom og leveres fabrikkkalibrert for at du skal få en så nøyaktig fargegjengivelse som mulig. Den drives direkte via kamerabatteriet eller via et montert batteri på baksiden.(NP-F, selges separat ) LUT7S PRO har det meste du kan ønske deg av en kameramonitor.

Fordeler

  • Lys skjerm på 2200 nits - Perfekt for solfylte dager
  • Automatisk justering av lysstyrke
  • Støtte for 4K-format via HDMI
  • Berøringsskjerm for mer effektiv arbeidsflyt
  • Rec.709 og fabrikkkalibrert
  • Fysiske og justerbare knapper

Ekstra lyssterk skjerm på 2200nits

I tillegg til høy oppløsning og pikseltetthet har LUT7S PRO en lysstyrke på imponerende 2200 nits. Dette gjør den egnet for utendørs bruk, selv på solfylte dager. Sammenlignet med lignende skjermer får du et klarere bilde med minimale refleksjoner. Den automatiske lyssensoren tilpasser lysstyrken til omgivelsene slik at du får en mer behagelig opplevelse for øynene innendørs og i mørkere rom.

Berøringsskjerm med korrekt fargegjengivelse

LUT7S PRO har 7" berøringsskjerm som gjør det enkelt å veksle mellom ulike innstillinger og funksjoner. I tillegg til berøringsfunksjonen er skjermen utstyrt med tre fysiske knapper som kan stilles inn etter ønske. Skjermen leveres fabrikkkalibrert og har Rec. .709 som fargerom Rec.709 er det fargerommet som oftest brukes til videoopptak og redigering for å få en god og nøyaktig fargegjengivelse.

Forbedre arbeidsflyten med visuelle verktøy

Føl at du har full kontroll over prosjektene dine med visuelle verktøy for innstilling av farge og fokus, direkte tilgjengelig via berøringsskjermen. Du får mønstre for videoanalyse av farge og lysstyrke i klare histogrammer og i bølgeform. Plasser dem rett over videokilden for å se i sanntid om noen innstillinger må justeres. Selv for lydnivået er det en visuell måler for å unngå skudd som kutter. Med Peaking Focus Assist får du visuell kontroll over hvor fokuset i bildet er. Velg mellom flere forskjellige farger for å finne den som blir tydeligst for deg.

Leveres med

  • LUT7S PRO 7"
  • Mini / Micro-HDMI til HDMI-kabel
  • Tiltarm
  • Skiftenøkkel for demontering
  • Håndbok
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen