VM-E Close Focus Adapter

Voigtländer VM-E Close Focus Adapter

1010501
2 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Med denne adapteren kan den korteste fokusavstanden på Leica M objektiver bli enda kortere, noe som gjør at man kommer nærmere objektet man skal ta bilde av. Kamerahusfatning: Sony E-fatning Objektivfatning: Leica M-fatning Dimensjoner: 62,7mm Vekt: 125g Annet: Med låseknapp for uendelig på kan adapteren dekke Fullformat 24x36mm Helicoid extention: 4mm NB: Kan forårsake lav oppløsning i hjørnene og fargestikk på noen kamera/objektivkombinasjoner.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.