Wacom Intuos 3, Grip Penn

Wacom Wacom Intuos 3, Grip Penn

308198
  • Standardpenn til Intuos3- og Cintiq-modellene
  • Reservestift medfølger
  • Programmerbar sideknapp
1 145 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Intuos3-verktøyReserve/erstatningspennMed Intuos3 følger det med en Grip Pen (untatt A4 Oversize CAD og A3 Wide CAD) . Penn og mus er trådløse og batteriløse. Pennen støtter 1024 trykknivåer og har en oppløsning på 5.080 dpi. Pennen har et ergonomisk riktig gripeområde som gjør det mindre anstrengende å jobbe, samt at presisjonen Øker. Den har to knapper på siden, og viskelær i toppen. Pennholderen er også ny, og lar deg nå legge pennen horisontalt.Med pennen følger også 3 forskjellige utskiftbare pennspisser, som i praksis betyr at du får 3 forskjellige penner med ulike egenskaper: Standard Pen, Felt Pen og Stroke Pen.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.