Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HD 4TB RED - WD40EFRX

Western Digital HD 4TB RED - WD40EFRX

1024210
1 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Intern harddisk med 4TB lagringskapasitet

WD:s røde produktsegment er bygd for single-bay til 8-bay NAS-system, og har kraften til å romme alle dine verdifulle date på et og samme sted.

  • Svalere temperaturer
  • Bygd for NAS-kompabilitet
  • Desktop Drive vs. Röd Drive

Kjøligere temperaturer

Ved å senke strømforbruket har WD lykkes med å senke temperaturen på disken når den jobber. Med lavere temperaturer i systemet ditt kan du skape et mer stabilt og mer pålitelig NAS-miljø.

Bygd for NAS-kompabilitet

WD:s röda diskar kommer med NASdrive, og er bygget spesielt for balansert prestasjon i NAS og RAID-miljøer.

Desktop Drive vs. Röd Drive

Interne harddisker er typisk sett ikke designet og testet for NAS-miljøer, så med denne enheten får du en unik komponent som vil forbedre og forsterke systemet ditt.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.