Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

My Passport Wireless Pro 2TB - WDBP2P0020BBK

Western Digital My Passport Wireless Pro 2TB - WDBP2P0020BBK

1029335
 • Innebygd batteri som kan lade andre enheter, og batteri opp til 10 h
 • Trådløs tilkobling gir mange muligheter
 • Fungerer til både Mac og PC

Velg variant

2 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Trådløs smart harddisk fra Western Digital

Western digital My Passport Wireless Pro er en trådløs harddisk med mange muligheter. Bruk den til å streame HD-filmer, ta backup av bilder via kortleseren, som mediadisk ved hjelp av Plex eller lad telefonen din via USB.

Fordeler:

 • Usb 3.0 for tilkobling til PC
 • Usb 2.0 for tilkobling til kakera eller minnepinner/ekstern harddisk
 • SD 3.0 kortleser for rask sikkerhetskopiering av bilder og filmer
 • Brukes sammen med Plex Media Center
 • Innebygd batteri som kan lade andre enheter
 • Wifi 802.11ac vid 2,4 & 5gz

Trådløs tilkobling gir mange muligheter

My Passport Wireless Probruker Wifi 802.11ac på 2,4 och 5ghz for å gi deg muligheten til å streame HD-opptak og bilder til 8 forskjellige enheter, perfekt til ferien. Kobler du til en USB-stasjon eller en annen harddisk via USB 2.0-kontakten blir også denne trådløs. Via "My Cloud"-appen kan du få tilgang til innholdet på disken. Med Media Center-programmet Plex går du tilgang til en stilig mediesenterløsning for det materialet som er på harddisken.

Sikkerhetskopiering fra SD-kort og USB 2.0

Med en 3.0-kortleser innebygd i harddisken kan du sikkerthetskopiere bildene dine i felten, uten en datamaskin. Fordelen med å plugge SD-kortet direkte i harddisken er at overføringen går raskere enn ved trådløs overføring, noe som er perfekt hvis du fotograferer eller filmer i RAW. Via USB 2.0-kontakten kan du overføre bilder fra andre harddisker, minnepinner eller kameraer som ikke har SD-minnekort.

Bruk som en standard ekstern harddisk

Via en USB 3.0 kontakt kan My Passport Wireless Pro kobles til hvilken som helst data du vil, og fungere akkurat som en vanlig ekstern harddisk. Utmerket for å overføre bilder eller film  i løpet av en tur. Harddiskens innebygde batteri lades også på denne måten.

Opp til 10 timers batteritid

Det innebygde batteriet på 6400mAh gir opp til 10 timers batterilevetid. My Passport Wireless Pro har også en USB 2.0-port som kan lade mobile enheter og kameraer som tar lading via USB-kontakten.

Sikkerhet både over Wifi og USB

Wifi-tilkoblinen kan krypteres med et passord, slik at ingen uvedkommende får tilgang til materialet. Selv USB-kontaktene kan låses med Drivelock-funksjonen som aktiveres via My Cloud-appen.

Koble til Adobe Creative Cloud

Koble My Passport Wireless Pro til Adobe Creative Cloud via My Cloud-appen for å laste opp bilder og videoer direkte fra telefonen og kameraet til Adobe CC-clouden.

Fungerer både til Mac og PC

My Passport Wireless Pro er plug-and-play til både PC og Mac

Leveres med:

 • Harddisk
 • USB Kabel
 • USB strømadapter
 • Quick Install Guide

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.