Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

MFT to PL Adapter (Pocket)

Wooden Camera MFT to PL Adapter (Pocket)

1022656
4 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Adapter for montering av objektiv med PL-fatning på Blackmagic Design Pocket Cinema eller annet kamera med micro 4/3-fatning. Adapteret inkluderer en fot med stativfeste for støtte som også kan benyttes direkte på Pocket Cage med to inkluderte skruer. Inkluderer også PL Cap som hindrer støv i å komme på bildebrikken når objektvet ikke er satt på.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.