ColorChecker Video

X-rite ColorChecker Video

1022747
1 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

X-rite ColorChecker Video
ColorChecker Video er et alt-i-et-verktøy i fullstørrelse spesielt laget for videoproduksjon som hjelper deg å forbedre og øke hastigheten på arbeidsflyten din. Du får effektivt til riktige farger, eksponering og hvitbalanse i dine filmer og kan enkelt fargematche flere foskjellige kamera.

Egenskaper:

  • Seks mettede og seks umettede fargeprøver tilpasset for videoproduksjon.
  • Seks farger for korrigering av hudtoner, fra lys til mørk med ulike undertoner.
  • Grå nivåer med fire trinn, inklusive hvit, 40IRE grå, dyp grå og høyblank svart.
  • Linjær gråskala med seks trinn for enda bedre balanse i høylys og skygger.
  • Eksponeringskontroll med svart og hvit farge i to hjørner for å bedre betrakte og fastsette jevn eksponering.
  • Diagram for hvitbalanse som hjelper deg stille inn hvitbalansen manuelt hvilket forenkler redigeringen og eliminerer behovet for å fargekorrigere hver bilderute senere.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.