Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ColorChecker Video

X-rite ColorChecker Video

1022747
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

X-rite ColorChecker Video
ColorChecker Video er et alt-i-et-verktøy i fullstørrelse spesielt laget for videoproduksjon som hjelper deg å forbedre og øke hastigheten på arbeidsflyten din. Du får effektivt til riktige farger, eksponering og hvitbalanse i dine filmer og kan enkelt fargematche flere foskjellige kamera.

Egenskaper:

  • Seks mettede og seks umettede fargeprøver tilpasset for videoproduksjon.
  • Seks farger for korrigering av hudtoner, fra lys til mørk med ulike undertoner.
  • Grå nivåer med fire trinn, inklusive hvit, 40IRE grå, dyp grå og høyblank svart.
  • Linjær gråskala med seks trinn for enda bedre balanse i høylys og skygger.
  • Eksponeringskontroll med svart og hvit farge i to hjørner for å bedre betrakte og fastsette jevn eksponering.
  • Diagram for hvitbalanse som hjelper deg stille inn hvitbalansen manuelt hvilket forenkler redigeringen og eliminerer behovet for å fargekorrigere hver bilderute senere.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.