Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ColorMunki Display + ColorChecker Passport

X-rite ColorMunki Display + ColorChecker Passport

320165
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Cashback
Registrer ditt kjøp og få 35£ tilbake fra X-rite. Les mer og registrer ditt kjøp på X-rites hjemmeside


X-Rite Color Checker Passport
Color Checker Passport gir overlegne farger på nulltid, og er en kraftig fargeløsning for alle fotografer som søker mer korrekte, konsekvente farger og ønsker mer fleksibilitet. Når du kombinerer ColorChecker passport med Adobes bildeprogram blir gevinsten enda større. ColorChecker Passport kombinerer tre fotografiske mål i et "pocket size"-futteral. Sammen med den medfølgende programvaren for kamerakalibrering får du denultimate funskjonaliteten, fleksibiliteten og portabiliteten. Det finnes mange måter å inkorporere ColorChecker Passport i din RAW-arbeidsflyt.

X-Rite ColorMunki Display
ColorMunki Display er den ideelle løsningen for lidenskapelige og profesjonelle fotografer som ønsker profesjonelle resultater. En lettanvendelig løsning som ikke krever dyptgående kunnskap i fargelære eller fargehåndtering.

ColorMunki Display bygger på forhåndsinntstilte moduser og helautomatisk kalibrering, men med mulighet til å bytte til en mer avansert modus der man som bruker ledes gjennom et antall valgmuligheter for større kontroll.

ColorMunki Display inneholder en nyutviklet kolorimeter bundle med software for bildeskjerm - eller projektorprofilering. Den nye industriledende kolorimeteren bygger på et optisk system med spesialdesignede filer som tilbyr førsteklasses resultat på alle moderne displayteknologier, og som dessuten kan oppdateres for fremtidige teknologier.

Den nya kolorimeteren kombinerer 3 funksjoner - måling av eksisterende lys, bildeskjerms- og projektorprofilering. En integrert diffusor for måling av eksisterende lys gjør at man enkelt kan måle lyset på arbeidsplassen din. Roter diffusoren, og den forvandles til et bordsstativ for projektorprofilering. Endelig monteres kolorimeteren på bildeskjermen, og ved hjelp av en integrert motvekt som enkelt kan justeres, kalibreres og profilere bildeskjermen.

ColorMunki Display leveres med neste generasjons software. Nye funksjoner som f.eks. "Ambient Light Smart Control" som automatisk måler og kompenserer for forandringer av det eksisterende lyset, eller FlareCorrect som måler refleksjoner på bildeskjermen og automatisk kompenserer for f.eks. en høyblank bildeoverflate.

ColorMunki Display gior beste mulige resultat på alle moderne bildeskjermteknologier, inklusive LED samt bildeskjermer med økt fargerom (eks. Adobe RGB). Funksjonen ADC - Automatic Display Control - justerer automatisk bildeskjermen for å letteregjøre bruken.

Uten å ha dyptgående kunnsakper i fargelæren gir X-Rites nye ColorMunki Display brukeren et raskt, enkelt og utrolig nøyaktig kalibrerings- og profileringsverktøy. For seriøse amatører, semiproffer og profesjonelle som krever best mulig resultat kombinert med et enkelt grensesnitt tilbyr ColorMunki Display den avanserte teknikken de behøver for å få perfekt kalibrerte bildeskjermer og projektorer hver gang.

Funksjoner
- Nyutviklet avansert ColorMunki Display kolorimeter med nytt optisk design og filterteknologi
- 3-i-1-løsning for eksisterende lys, bildeskjerm- og projektorprofilering
- Helt oppgraderingsbar for fremtidige teknologier
- Avansert med enkel ColorMunki Display-software inkludert
- To ulike moduser - Enkelt og Avansert - med et guidet grensesnitt som inneholder forfinede alternativer for enkel bruk
- Måling, overvåkning og sanntidskompensering av eksisterende lys
- Automatic Display Control - ADC - styres automatisk av bildeskjermen for enkel bruk
- FlareCorrect for måling og kompensesasjon av refleksjoner

OBS! Fungerer ikke med Eizo

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.