i1 Studio

X-rite i1 Studio

1036776
 • Skjermkalibrering med sensor for omgivende lys
 • Profilering av skriver og papir
 • Kalibrering og profilering av scanner
5 825 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Komplett vertkøy for kalibrering og profilering

i1 Studio er et komplett kalibrerings- og profileringsverktøy for utskrifter og presentasjoner. Kalibrer opptil fire skjermer for å få pålitelighet i skjermene når du skriver ut bilder, skap dine egne profiler til ditt favorittpapir, kalibrer din presentasjonsprojektor, skap profiler for din scanner og kalibrer din iOS-enhet.

Fordeler:

 • Skjermkalibrering med sensor for eksisterende lys
 • Profilering av skrivere og papir
 • Profilering av monokrome utskrifter
 • Kalibrering og profilering av scanner
 • Kalibrering og profilering av projektor
 • Kalibrer din iOS enhet
 • ColorChecker Classic

Skjermkalibrering med sensor for eksisterende lys

X-rite i1 Studio er et kraftig verktøy for og raskt og effektivt kalibrere både skjermer og printer for at du skal kunne være sikker på at utskriftene på papiret blir slik som de vises på skjermen. Ved hjelp av en lysmåler kan i1 Studio også måle aktuelt eksisterende lys, og på denne måten tilpasse skjermens lysstyrke for å gjengi farger korrekt. Du kan også måle lyset på andre skjermer og lyskilder for å tilpasse bildebehandlingen din etter disse. Du kan kalibrere og matche opp til fire skjermer for et konsekvent resultat på flere ulike datamaskiner.

Profilering av skrivere og papir

Ved å profilere skriveren din kan du være sikker på at du får konsekvent resultat mellom utskrifter eller flere forskjellige skrivere. En egen profilering, sammen med ditt eget favorittpapir med en kalibrert skjerm minimerer risikoen for feilaktige farger og eksponeringer. Programvaren skriver ut et ark med fargeprøver som du scanner med din i1 Studio kalibrator. Kalibreringsverktøyet lærer seg på denne måten hvordan printeren din håndterer farger, og skriver ut et nytt, korrigert ark som du scanner en gang til. i1 Studio har også en spesiell modus for utskrifter i sort-hvitt, slik at du kan være sikker på å få rett gråtoner og overganger, avhengig av hvilket papir du bruker.

Kalibrering og profilering av scanner

På samme måte som en digital skjerm tolker farger litt forskjellig kan også en scanner gjøre sine egne bedømmelser. Med i1 Studio sammen med fargekortet kan du raskt skape en ICC-profil ved å scanne ColorCherkern som leveres med i1 Studio. Programvaren vet nøyaktig hvilke farger som finnes på ColorChecker, og vet på denne måten hvordan korrigeringen skal håndteres.

Kalibrering og profilering av projektorer er en utmerket måte å vise bilder i svært stort format, men en projektor håndterer ofte farger og lys annerledes enn en skjerm eller en utskrift. Ved hjelp av i1 Studio kan du skape profiler for projektoren din, slik at bildene vises på en korrekt måte. Takket være den innebygde lysmåleren for eksisterende lys tar profileringen også hensyn til dette.

Kalibrer din iOS enhet

iPader brukes ofte som en digital portfolio, noe som gjør at det er viktig at bildene dine vises korrekt også der. Via appen ColorTRUE kan du bruke din i1 Studio på en iOS-enhet for at denne skjermen også skal vise farger som matcher fargene på datamaskinen din.

ColorChecker Classic

ColorChecker-kortet er en fargereferanse som brukes av X-rite for å skape fargeprofiler både til scanneren og kameraet ditt. Spesielt anvendelig er det dersom du bruker to ulike kameraer av forskjellige merker eller modeller samtidig, og du trenger en konsekvent fargehåndtering mellom de ulike kamerahusene.

Leveres med:

 • X-rite i1 Studio
 • Mini ColorChecker Classic
 • Transportpose
 • Nedlastningsinstruksjoner for software


 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.