Nyhet! Xiaomi flaggskipmobil med 108 MP kamera & WQHD+-skjerm

Xiaomi Mi 11 8+256GB Midnight Gray

1051115
 • 6,81" WQHD+ AMOLED-skjerm på 120 Hz
 • 8 GB RAM + 256 GB lagringsplass
 • Quad-kamera med 108 MP vidvinkelobjektiv
 • 4600 mAh batteri med 55W kablet turbolading
 • 50 W trådløs turbolading og 10 W trådløs omvendt lading
 • NFC med støtte for Google Pay
8 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mi 11 8+256GB Midnight Gray
Bordsstativ / Selfiestick BK15
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
10 379 NOK
Mi 11 8+256GB Midnight Gray
Mini-MI Smartphone Gimbal
PowerVault III Wireless
10 079 NOK
Da Xiaomi laget Mi 11 sparte de ikke på kruttet. De utviklet en smarttelefon som er verdig til å konkurrere med de store dragene på alle punkter. Mi 11 har et tynt og lett design i Gorilla-glass som gjør den ripebestandig og støtbestandig, en kompromissløs skjerm med oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz, og baksiden har fire kameraer med en hovedkamera på 108 megapiksler. Mye fokus har blitt plassert på kameraet med avanserte AI-algoritmer for å gi deg de beste bildene og videoene som mulig, sammen med lydkvalitet fra Harman Kardon. Batteriet gir deg strøm til eventyrene dine, og når det trenger påfyll, gjøres det både raskt og fleksibelt med kablet eller trådløs lading. Xiaomi Mi 11 har alt du trenger – og ønsker – i en mobiltelefon.

Fordeler Xiaomi Mi 11

 • 6,81" WQHD+ AMOLED-skjerm 120 Hz
 • Android 11 med MIUI 12 og full tilgang til Google Play
 • Qualcomm SM8350 Snapdragon 888
 • 8 GB RAM + 256 GB lagringsplass
 • Quad-kamera med 108 MP vidvinkelobjektiv
 • NFC med støtte for Google Pay
 • Fingeravtrykksleser i skjermen
 • 4600 mAh batteri med 55W kablet turbolading
 • 50 W trådløs turbolading og 10 W trådløs omvendt lading

Tynn, robust og vakker

Mi 11 er 8,06 mm tynn og veier 196 gram: tynnere og lettere enn noensinne. Den 6,8 "store skjermen på forsiden er dekket av Corning® Gorilla® Glass Victus ™ det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for riper og skade på skjermen, da glasset nå er enda mer holdbart og robust med en 150% økning i motstandsdyktighet mot fall og en 200% økning i ripemotstand. Med en noe buet design i alle fire kanter skapes en flott skjermopplevelse, og de avrundede kantene på baksiden gjør den enda mer behagelig å holde.
Skjermen er en AMOLED-skjerm med oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz og har rike og levende farger. WQHD+ ultrahøy oppløsning (3200 x 1440) gir nesten 1,8 ganger pikselantallet enn FHD+-skjermer som viser flere detaljer, samtidig som det har 1440p HD-videoinnhold.

Trippelkamera for fotografer og filmskapere

Mi 11 er laget for filmelskere. Xiaomi har kombinert ekstraordinær maskinvare med avansert programvare for å tilby en rekke utrolig kreative og brukervennlige videofunksjoner. Mobilen har et primært vidvinkelkamera på 108 megapiksler med OIS, et 13 megapikslers 123° ultravidvinkelkamera og et 5 megapiksel-telemakrokamera, samt et 20 megapiksel selfiekamera. Med den avanserte AI-algoritmen kan du fjerne uønskede objekter og linjer og få bildene dine akkurat som du forestilte deg. Ta bilder i superskarphet, inkluder full visning med supervinkelobjektivet, og oppdag de små detaljene med makrokameraet. Mi 11 forbedrer lyset og reduserer overeksponering som utvider nattfotografering til tre kameraer for å møte alle dine nattfotograferingsbehov. Selvfølgelig er nattmodus også tilgjengelig i selfiekameraet.

Hvis du liker å filme med telefonen, vil du elske Mi 11. Velg mellom åtte filmatiske filtre for å finne den rette følelsen i videoene dine som kommer til å bli en suksess på sosiale medier. Ikke la sollyset begrense deg, men fortsett å filme selv etter mørkets frembrudd. Støyreduksjon på RAW-nivå og lysstyrke i sanntid gir deg bedre lysforhold og lysere videoer om natten. AI-teknologi korrigerer lys- og støynivået i sanntid for å gi deg den beste videoen samtidig som du beholder detaljer, selv når forholdene ikke er optimale. HDR10+ videoopptak gir videoen mer klarhet og høyere detaljer under alle lysforhold, lys og mørke. Resultatet? En bildekvalitet nærmere virkeligheten.


Xiaomi Mi 11 er en flaggskipmobil med høy ytelse

Flaggskipytelse og trådløs lading

Den ledende Qualcomm® Snapdragon TM 888-prosessoren, bygget med 5nm prosessteknologi og med oppgradert CPU-, GPU- og AI-ytelse, er en av de sterkeste prosessorene på markedet. Mi 11 forbedrer Wi-Fi-opplevelsen din, siden den støtter Wi-Fi 6, som har en gjennomstrømning på opptil 3,5 Gbps og enda raskere internetthastighet.

Mi 11 har et kraftig 4600mAh-batteri og støtter 55 W kablet turbolading, 50 W trådløs turbolading og 10 W trådløs omvendt lading. Dette betyr veldig rask lading både med kabel og trådløst, og at du også kan lade andre enheter som mobiltelefoner eller hodetelefoner ved omvendt lading.

Leveres med

 • Mi 11
 • Strømadapter
 • USB Type-C-kabel
 • Type-C til 3,5 mm hodetelefonadapter
 • SIM-utdataverktøy
 • Mykt mobilskall
 • Brukerhåndbok
 • Garantikort

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.