3D Hand Scanner 2.0

XYZ 3D Hand Scanner 2.0

1045891
  • Scann virkelige objekter og skriv ut i 3D
  • Scann objekter enkelt med en håndbevegelse
  • Medfølgende programvare hjelper deg å forbedre modellene dine
3 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skann virkelige objekter og skriv ut!

Bruk denne 3D-håndskanneren for å skanne virkelige objekter, og skriv de så ut som et 3D-objekt. Skanneren har et smidig design å holde i, og med en håndbevegelse følger du objektet du vil skanne. Dette gjør at du enkelt kan skanne både små og store ting. Skap enkelt en 3D-modell av deg selv, venner, familie eller skap en reservedel når noe har gått istykker.

Fordeler

  • Skann virkelige objekter og skriv ut i 3D
  • Skann objektet enkelt med en håndbevegelse
  • Medfølgende programvare for å forbedre modellene dine

Programvare XYZscan Handy

Med den medfølgende programvaren XYZscan Handy kan du raskt og enkelt redigere dine inskannede objekter før utskrift. Du kan f.eks. klippe vekk uønskede områder og forbedre fargene på modellen. 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.