Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mottaker YN-622 til Nikon i-TTL

Yongnuo Mottaker YN-622 til Nikon i-TTL

1039554
769 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Mottaker YN-622 til Nikon i-TTL
Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko
stativ-/paraplykit
2 288 NOK
Mottaker YN-622 til Nikon i-TTL
Blits Speedlight SB-700
Tilthode med låsbar blitssko
4 948 NOK

Yongnuo YN-622 TTL mottaker til Nikon i TTL

Mottaker til Yongnuo YN-622 som gir deg muligheter til og enkelt øke ditt eksisterende Yongnuo 622-radiosystem med flere blitser. Mottakeren kan enkelt benytte funksjoner som highspeed sync, samt blitsautomatikk (TTL). Senderen og mottakeren kommuniserer via radio, noe som gjør at enhetene kan trigges uten at de er synlige for hverandre, noe som gjør at du lett kan gjemme mottakeren utenfor bilderuten under fotograferingen.

  • Trådløs kommunikasjon med blitsen via 2,4 GHz radio
  • Støtte for TTLF og High speed sync
  • Full automatikk med Canon TTL
  • Styring og konfigurering av blitsgrupper (A, B og C)
  • Lang rekkevidde
  • Kan brukes som fjernutløser til kamera

Trådløs blitsautomatikk

YN-622 kitet fungerer sammen med blitsens TTL-måling, noe som innebærer at blitsen stilles inn automatisk gjennom kameraets innebygde lysmåler for å gi en korrekt eksponering. TTL gjør at du enkelt kan fotografere med blits uten lysmåler, noe som gjør at det blir enkelt og går raskt å fotografere.

Utnytt kameraets raske lukkertider med highspeed sync

En blits med funksjonen highspeed sync fungerer også trådløst med YN-622, da senderen og mottakeren støtter dette. Dette muliggjør raskere lukkertider enn kameraets blitssynk-tid (vanligvis 1/125-1/250), du kan bruke lukkertider opp til 1/4000 eller 1/8000 avhengig av hvilket kamera du bruker. Highspeed sync brukes f.eks. til å fryse bevegelser i eksisterende lys, mørke ned bakgrunnen, redusere eksisterende lys eller blitsfotografere med stor blender i lyst miljø.

Grunnkitet

Dersom du ikke alt har en sender så selges den i et kit som finnes via denne linken.

Leveres med

  • Sender
  • Mottaker

Kompatibel med Canon speedlite-blitser, Youngnuo YN 565 EX II samt YN568EX. 
YN-622 støtter ikke Nissin blitser. For å benytte highspeed sync og TTL kreves det at den monterte blitsen støtter disse funksjonene.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.