Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

YN-622 TTL kit till Canon

Yongnuo YN-622 TTL kit till Canon

1020031

Yongnuo YN-622 er et radiosystem som gir deg muligheter til å styre og trigge en speedlite trådløst fra ditt kamera. Kitet gir deg mulighet til og enkelt benytte funksjoner som highspeed sync, samt blitsautomatikk (TTL).

1 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

YN-622 TTL kit till Canon
Blits Speedlite 600EX II-RT
stativ-/paraplykit
7 758 NOK
YN-622 TTL kit till Canon
Speedlite 430EX III-RT
Ezybox Hotshoe Kit 54x54cm
6 833 NOK

Yongnuo YN-622 TTL Radiosystem til Canon ETTL

Yongnuo YN-622 er et radiosystem som gir deg muligheter til å styre og trigge en speedlite trådløst fra ditt kamera. Kitet gir deg mulighet til og enkelt benytte funksjoner som highspeed sync, samt blitsautomatikk (TTL). Senderen og mottakeren kommuniserer via radio, noe som gjør at enhetene kan trigges uten at de er synlige for hverandre, noe som gjør at du lett kan gjemme blitsen utenfor bilderuten under fotograferingen.

  • Trådløs kommunikasjon med blitsen via 2,4 GHz radio
  • Støtte for TTLF og High speed sync
  • Full automatikk med Canon TTL
  • Styring og konfigurering av blitsgrupper (A, B og C)
  • Lang rekkevidde
  • Kan brukes som fjernutløser til kamera

Trådløs blitsautomatikk

YN-622 kitet fungerer sammen med blitsens TTL-måling, noe som innebærer at blitsen stilles inn automatisk gjennom kameraets innebygde lysmåler for å gi en korrekt eksponering. TTL gjør at du enkelt kan fotografere med blits uten lysmåler, noe som gjør at det blir enkelt og går raskt å fotografere.

Utnytt kameraets raske lukkertider med highspeed sync

En blits med funksjonen highspeed sync fungerer også trådløst med YN-622, da senderen og mottakeren støtter dette. Dette muliggjør raskere lukkertider enn kameraets blitssynk-tid (vanligvis 1/125-1/250), du kan bruke lukkertider opp til 1/4000 eller 1/8000 avhengig av hvilket kamera du bruker. Highspeed sync brukes f.eks. til å fryse bevegelser i eksisterende lys, mørke ned bakgrunnen, redusere eksisterende lys eller blitsfotografere med stor blender i lyst miljø.

Fler mottakere

Ved å legge til flere mottakere til kitet får du muligheten til å styre flere blitser på samme eller ulike kanaler.

Leveres med

  • Sender
  • Mottaker

Kompatibel med Canon speedlite-blitser, Youngnuo YN 565 EX II samt YN568EX. 
YN-622 støtter ikke Nissin blitser. For å benytte highspeed sync og TTL kreves det at den monterte blitsen støtter disse funksjonene.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.