Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

FS5 Recoil v2 EVF, Z-S5R-V2

Zacuto FS5 Recoil v2 EVF, Z-S5R-V2

1034260
15 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Z-S5R-V2 skulderrigg for EVF for Sony FS5

Zacuto Recoil er et komplett kit for å kunne skuldermontere ditt Sony FS5-kamera. Med en VCT Pro kameraplate har du også muligheten til og raskt veksle mellom skulder- og stativmontert kamera.

V2 av Zacuto Recoil er designet for optimal balanse og komfort i både skulder- og stativ-kamerakonfigurasjon. Med kamera og optikk av ca samme vakt må balansepunktet være ved bajonettfatningen. I Recoild Rig havner dette balansepunktet like over skulderen, noe som plasserer kameraer rett bak deg. Dette krever at fokusring, skjerm/søker og kontroller flyttes fremover.

FS5 Recoil V2 finnes i to versjoner:

 • Z-S5R-V2 Skulderrigg for EVF for Sony FS5 
  Leveres med Axis Mini for montering av Gratical HD, Eye eller Sony LCD monitor med Zacuto Z-Finder
 • Z-S5ZR-V2 Skulderrigg med Z-finder for Sony FS5
  Leveres med Zacuto Z-finder for bruk direkte på FS5ens LCD-skjerm

Leveres med:

 • VCT Pro Baseplate
 • FS5 Grip Relocatior
 • 13.5" / 35cm Lanc forlengelseskabel
 • FS5 Top Plate
 • Axis Mini

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.