Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-76%

FS5 top plate svart, Z-FS5TP

Zacuto FS5 top plate svart, Z-FS5TP

1027026
399 NOK1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Topplate til Sony FS5
Denne platen passer rundt det øvre håndtaket på Sony FS5 og har et låsefeste for 15mm rods som gjør at du kan feste all slags tilbehør til den. Platen har også en svart 3" F/F rod på 15mm som du kan bruke for å montere en LCD på FS5 hvis du bruker Zacuto Z-Finder.

Det finnes fem 1/4" skruegjenger og en 3/8" skruegjenge på hver side av platen, samt tilpassede skruehull som gjør at du kan flytte kabelholdere og film plane maker.

Platen fungerer kun med Sony FS5.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.