Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Biogon T* 21mm f/2.8 ZM svart til Leica M

Zeiss Biogon T* 21mm f/2.8 ZM svart til Leica M

317122
11 993 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Biogon T* 21mm f/2.8 ZM svart til Leica M
UV-filter 010 MRC 46mm
Polarisasjonsfilter sirkulært 46mm
13 431 NOK

Kontrastrikt, fast 21 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet på 21 mm har en kraftig optikk som lar deg ta bilder med høy oppløsning og god kontrast selv ved vide vinkler. Objektivet har også en rask og presis manuell fokus, er værbestandig og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Sirkulær blenderåpning for flott effekt for defokuseringseffekt
  • T*-coating på optiske overflater sikrer høyere lysoverføring med minimal blending og skygger
  • Støv- og fuktbestandig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken, som motvirker forvrengninger, overstråling og virker veldig godt selv ved høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall fra hjørne til hjørne. Den sirkulære blenderåpningen gir en fin bakgrunnsuskarphet til bildene dine.

Myk og nøyaktig fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt til den minste detalj. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og presis fokusering, og alle endringer er synlige i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten forsinkelse, og støtter dermed intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fronlinsebeskyttelse
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.