Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Compact Prime CP.2 21mm T2.9 PL-mount

Zeiss Compact Prime CP.2 21mm T2.9 PL-mount

316119
35 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zeiss Distagon T* CP.2 21/T2,9 Compact Prime
Compact Prime-objektivene er de nyeste tilskuddene i Zeiss-familien for digitale og analoge kameraer. Dette objektivet tilhører den andre generasjonen av Compact Prime-serien som leverer enda større fleksibilitet ved å innføre utbyttbare fester, noe som gjør at objektivene kan benyttes på en rekke forskjellige kameraer. Med presisjon og hurtighet er Compact Prime-objektivene det perfekte verktøyet for uavhengige filmskapere og profesjonelle fotografer. Objektivet leveres med fokusmarkeringer i meter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.