Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Compact Prime CP.3 50mm T2.1 Canon EF-mount

Zeiss Compact Prime CP.3 50mm T2.1 Canon EF-mount

1034480
49 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zeiss Compact Prime CP.3

Kompakte objektiver for profesjonelle filmskapere. Sylskarp, og med konstant håndtering og størrelse gjennom hele serien.

Fordeler:

  • Kompakt og lett
  • Konsekvent
  • Zeiss T* Coating
  • Kompatibel med fullformat

Konsekvent

Ergonomien, størrelsen og håndteringen er konsekvent gjennom hele CP.3-serien for og smidig kunne veksle mellom ulike brennvidder. Også lysstyrken er konsekvent i hele serien der objektiver mellom 15-21mm har en lysstyrke T2.9 og 25-135mm har en lysstyrke T2.1. Fokusringen roterer 300º og alle objektiver har en 14-bladlig blender for myk og fin bakgrunnsuskarphet.

Kompakt og lett

CP.3 serien er lettere og mindre enn forgjengeren CP.2 med en frontdiameter på 95mm.

Zeiss T* coating

Zeiss T* Coating øker kontrasten og motvirker uønskede spøkelseseffekter i bildene for å maksimere bildeprestasjonen.

Kompatibel med fullformat

Alle objektiver i CP.3 serien er tilpasset for fullformatssensorer, noe som gir maksimal prestasjon med flere ulike kameraer.

Les mer om Zeiss Compact Prime CP.3 på Zeiss.com

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.