Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

CP.2 Superspeed kit PL-mount med koffert

Zeiss CP.2 Superspeed kit PL-mount med koffert

1018247
122 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dette er et fantastisk filmkit fra Zeiss med tre av de absolutt skarpeste objektivene på markedet. Dessuten får du med robust trillekoffert i hardplast til oppbevaring og transport av objektivene.

Compact Prime-objektivene er de nyeste tilskuddene i Zeiss-familien for digitale og analoge kameaer. Disse objektivene tilhører andre generasjon av Compact Prime-serien og leverer enda større fleksibilitet ved å innføre utbyttbare fatninger som gjør at objektivene kan brukes på et bredt utalg kameraer. Med presisjon og hurtighet er Compact Prime-objektivene et glimrende verktøy for uavhengige filmskapere og profesjonelle fotografer.

De tre objektiven har PL-fatning:

  • Zeiss Distagon T* CP.2 35/T2,1 Compact Prime
  • Zeiss Planar T* CP.2 50/T2,1 Compact Prime
  • Zeiss Compact Prime CP.2 85/T2.1
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.