Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kikkert Victory RF 10x45 Laser Rangerfinder

Zeiss Kikkert Victory RF 10x45 Laser Rangerfinder

1032221
27 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zeiss Victory RF Laser Rangerfinder

Se, mål, sikt. Victory RF Laser Rangerfinder er en kombinert håndkikkert og avstandsmåler, noe som gir deg et kraftig og smidig verktøy for å måle riktig avstand.

Fordeler:

  • Skarp optikk
  • Innebygd avståndsmåler
  • Zeiss Ballistic Information System
  • Måleavstand 10-1200m

Victory RF er en skarp jaktkikkert fra Zeiss med innebygd avstandsmåler. Med Zeiss Ballistic Information System får du med et tastetrykk vite avstanden til motivet, og rett etterlevningsverdi for denne avstanden. Kikkerten drives med 1stk 1,3V CR2-batteri.
 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.