Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Milvus 15mm f/2,8 til Nikon F

Zeiss Milvus 15mm f/2,8 til Nikon F

1028764
28 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 15mm f/2,8 til Nikon F
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
28 708 NOK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus er en serie med objektiver med utmerket optisk prestasjon som har blitt optimalisert for høyoppløste systemkamera. Den manuelle fokuseringen er meget nøyaktig takket være en gummiert fokusring og gjør det mulig for deg å bruke din personlige kreativitet. Antirefleksbehandlingen T* minimerer refleksjon. Objektivet gir også utmerket kontrast i selv de fineste detaljene og er praktisk talt uten fortegning.

Designen er robust, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dessuten er objektivet støv- og værtettet.

Milvus 15 mm f/2,8

Dette objektivet har en ekstremt bred vidvinkel, bra nærgrense og høy lysstyrke for storslåtte landskap, interiør og akritektur-bilder. Det har også 95mm filtergjenger.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.