Milvus 35mm f/1,4 til Canon

Zeiss Milvus 35mm f/1,4 til Canon

1035077
24 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 35mm f/1,4 til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
24 658 NOK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus er serien av objektiver med utmerket bildeprestasjon som er optimert for høyoppløste systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er svært nøyaktig, takket være en gummiert fokusring, og gjør det mulig for deg å håndtere din personlige kreativitet. Anfirefleksbehandlingen T* minimerer refleksjoner. Objektivet gir også utmerket kontrast også i de fineste detaljene, og er praktisk talt distorsionfritt.

Fordeler:

  • God fokus og høy lysstyrke
  • Høy konstruksjonskvalitet
  • CPI-objektiv for EXIF-informasjon til kameraet

Kombinasjonen moderert vidvinkel og stor blenderåpning gjør Zeiss Milvus 35mm f/1.4 til et virkelig allroundobjektiv som fungerer såvel for klassisk gate- og reportasjefotografi som for portretter i eksisterende lys.

Objektivet har manuell fokus og en svært myktgående fokusring som tillater fininnstilling av fokus takket være en rotasjonsvinkel på 227 grader. For beste håndtering under videofilming går det å montere det spesielle fokusverktøyet Zeiss Lens Gears (tilbehør). Versjonen med Nikon-fatning har manuell blenderring som kan kobles ut for helt trinnløs blenderinnstilling, selv om det er en finess for brukere som sysler med video.

Den optiske kvaliteten er på høyeste nivå, takket være bruken av fem linser av spesialglass som praktisk talt eliminerer kromatisk aberrasjon, samt en asfærisk linse som garanterer maksimal skarphet over hele bildeplanet, også ved de store blenderåpningene. Den optiske konstruksjonen inneholder totalt 14 linser i 11 grupper der visse linseelementer kan flytte seg internt for å gi best mulig skarphet ved alle fokusavstander (en såkalt flytende linsekonstruksjon). Nærgrensen er 30 cm.

Leveres med:

  • Fremre- og bakre objektivdeksel
  • Solblender

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.