Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Quick snap adapter

Zeiss Quick snap adapter

302374
3 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kamerafeste til tubekikkert

Zeiss Quick Camera Adapter ggir deg muligheten til å koble ditt digitalkamera til ditt teleskop, for rask og presis digiscoping. Kameraet er festet i stativfestet, og armen plasserer den foran okularet. Det finnes en skyvefunksjon, som lar deg skyve kameraet vekk dersom du vil se gjennom kikkerten. Passer til de fleste kameraer på merket.

Passer følgende tubekikkerter:

  • Zeiss Victory Diascope 65
  • Zeiss Victory Diascope 85
  • Zeiss Diascope 65
  • Zeiss Diascope 85

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.