Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rider-M 3-Axis til GoPro

Zhiyun Rider-M 3-Axis til GoPro

1034197
2 315 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Rider-M 3-Axis til GoPro
Reach Pole V2 700
Actionkit
3 213 NOK
Rider-M 3-Axis til GoPro
Etbenstativ Compact Extreme
Monitor til Evolution / Rider-M
3 149 NOK

OBS: Kameraet på bildet er ikke inkludert

Bärbar och handhållen stabilisator till GoPro

RIDER-M er en bærbar og solid stabilisator som er spesielt designet for friluftsentusiaster, ekstremsportsfotografer og videografer. Den kan brukes med nesten alle typer actionkameraer med målene 42,3x30mm inklusive GoPro Hero 1/2/3+4/5. Med en vanlig 1/4" stativgjenge i bunnen blir den kompatibel med mye ulikt tilbehør, noe som gjør RIDER-M enda mer fleksibel.

Fordeler:

  • Tre kontrollmodus og en sekunds vinkellås
  • Nøyaktig, rask og stabil
  • Effektiv og med lavt forbruk
  • Enkel montering
  • Robust og tålelig
  • Oppgrader firmware og styr RIDER-M via app
  • Omfattende prestasjon i liten størrelse

Tre kontrollmoduser og en sekunds vinkellås

Det tre-akslige stabiliseringssystemet er konstruert med med tre klassiske gimbal-kontrollmoduser, PAN FOLLOWING, LOCKING og FOLLOWING MODE foro å letteregjøre utendørsaktiviteter. Med enkle grep kan man enkelt justere vinkler, uten å gå på kompromiss av kameraets stabilitet. Dessuten har den unike 1-sekunders vinkellåsfunksjonen muligheten til å stille inn kameravinkelen manuelt ved å vri kameraet til ønsket modus på et sekund. Systemet vil automatisk låse den spesifikke posisjonen.

Nøyaktig, rask og stabil

Integrert med en uavhengig IMU (Inertial Measurement Unit) som sammen med en rask MCU-parallellstyringsteknikk gir en rask og nøyaktig beregning av kameraens innstillinger og bevegelser, noe som gir RIDER-M jevne og stille rotasjoner for å letteregjøre opptak.

Effektiv og med lavt forbruk

Med ZHIYUNs egenutviklede Instune Algorithm og optimert motorteknologi med høyt dreiemoment hjelper RIDER-M brukere til å fange fantastiske live-innspillinger med fortreffelig jevnhet. Den ekstraordinære stabiliteten eliminerer rystelser også når du har zoomet inn 5x i displayet.

Enkel montering

Med tommeskruer monterer du raskt kameraet og på undersiden finnes det en 1/4" gjenge for montering, spesielt sammen med en GoPro Tripod Mount.

Oppgrader firmware og styr RIDER-M via app

Ved å koble RIDER-M til den dedikerte mobilappen via Bluetooth kan man ikke bare styre stabilisatoren i sanntid, men også oppdatere firmware.

Omfattende ytelse i liten størrelse

Til tross for det kompakte formatet har RIDER-M integrert alle de flotte funksjonene som best representerer Zhiyun-produkter. Alt fra enkel kameramontering og demontering, 3,5mm videoutgang, real-time Bluetooth-fjernkontroll til ekstraordinær stabilitet med tre klassiske smarte kontrollmoduser.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.