Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Smooth 4 svart

Zhiyun Smooth 4 svart

1039045
 • Bytt raskt mellom moduser som "Pan Following Lock" og "PhoneGo"
 • Kontorllhjul på siden gir enkel kontroll over zoom eller fokus
 • Direkteknapper for å endre innstillinger som foto- eller videomodus, ISO-verdi eller eksponeringskompensasjon
 • Raske timelapsevideoer med panorering- eller tilteffekt
 • Object Tracking lar deg følge et motiv uten problemer
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Smooth 4 svart
VideoMic ME-L Lightning
DITC80 forlengningskabel Lightning til Apple-produkter
2 059 NOK
Smooth 4 svart
Mikrofon VideoMic Me
iPhone 8 64GB Space Grey
7 024 NOK

Gimbal for mobilen med followfokus og hurtigknapper

Smooth 4 er en gimbal for telefoner, utstyrt med followfokus-/zoomhjul og en stor mengde kontroller for å kontrollere telefonen direkte fra håndtaket.

Fordeler:

 • Bytt raskt mellom ulike moduser
 • Stort kontrollhjul for fokus eller zoom
 • Direkteknapper og hjul for innstillinger
 • Motivfølging og timelapse
 • Bordstativ og stativgjenge

Bytt raskt mellom ulike moduser

Ved tommelen sitter en kontroll der du veksler mellom "Pan Following Lock" og "Lock", og ved å trykke inn den øvre delen på avtrykkerknappen med pekefingeren aktiverer du modusen ”PhoneGo”. Med PhoneGo jobber stabiliseringen slik at den klarer å følge med ved raske bevegelser og kamerabevegelser, som når en springer eller filmer fra en bil, sykkel mm. Den underste delen av avtrykkeren aktiverer Following Mode, og gir deg muligheten til å følge motivet med en mykere stabilisering.

Stort kontrollhjul for fokus eller zoom

Gjennom det store kontrollhjulet på siden kan du skape myke og pene zoominger, og trykker du inn knappen "Follow Focus" bruker du istedet kontrollhjulet som en kontroll for fokusfølging og justerer fokus manuelt.

Direkteknapper og hjul for innstillinger

Direkteknapper og et lettilgjengelig innstillingshjul gjør at du raskt og enkelt kan endre foto- og videoinnstillinger som eksponeringskompensasjon, ISO eller for å bytte mellom det fremre og bakre kameraet, uten at du trenger å trykke på telefonens skjerm. Du kan også spille av materiale, sette på LED-lampen og til og med ta panoramabilder.

Motivsfølgelse og timelapse

Zhiyun Smooth 4 kan utføre ulike slags forhåndsinnstilte timelapse-tagninger med pan/tilt-effekt, spesieltilpassede motion-lapse og hyper-lapse tagninger. Funksjonen for motivfølgelse (Object Tracking) gjør det lett å følge et motiv. Marker helt enkelt motivet ditt på mobilens skjerm, og stabilisatoren sørger for at det alltid befinner seg i bildet, uansett hvordan du beveger deg.

12 timers batteritid og USB-C ladning.

Stabilisatoren har en lang batteritid, og lades enkelt via en USB-kabel. Dersom du trenger å kjøre lenger opptak, eller har glemt å lade stabilisatoren kan du strømforsyne den via en powerbank. Du kan også koble telefonen inn i stabilisatorens USB A-kontakt for å lade telefonen mens du filmer.

Bordsstativ og stativgjenge

Stabilisatoren leveres med et smidig bordstativ som brukes når du vil sette fra deg enheten eller for å ta timelapse eller panorama. På undersiden sitter en 1/4"-gjenge for montering på vanlige trebensstativ eller ettbensstativ.

Leveres med:

 • Smooth 4
 • USB C-kabel
 • Bordsstativ
 • Veske
 • Manual
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.