Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Handy Recorder H6 + shotgunmikrofon SGH-6 +

Zoom Handy Recorder H6 + shotgunmikrofon SGH-6 +

1011339
  • 4 utbyttbare mikrofoner/inngangsmoduler
  • Fantommating for alle XLR-kanaler +12/+24+48V
  • Lyd i HD-kvalitet opp til 24bit/96kHz. WAV eller MP3
  • Opptak: SD/SDHC/SDXC-kort opp til 128GB
  • Gain/volum (ordentlige ratt) og 20dB pad på hver kanal
  • USB-lydkort med 6 inn og 2 ut for PC/Mac/iPad

Velg variant

5 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Handy Recorder H6 + shotgunmikrofon SGH-6 +
Minnekort Secure Digital 64GB Ultra SDXC 80MB/s
Shotgunmikrofon SSH-6 til H6/H5
6 932 NOK
Handy Recorder H6 + shotgunmikrofon SGH-6 +
Tripod, bordstativ for VideoMic
Minnekort Secure Digital 16GB Ultra SDHC 80MB/s
5 903 NOK
H6 er en revolusjon innen håndholdte opptakere, med sitt utbyttbare mikrofonsystem. Sammen med enheten får du X/Y mikrofoner, samt Mid-side mikrofon. Ønskes flere muligheter kan man kjøpe en tilleggspakke med Shotgun mikrofon og XLR/TRS input. H6 er Zoom's første 6-kanals håndholdte opptaker. Man har 4 XLR/TRS innganger på selve enheten, samt det Ønskede stereohodet man setter på. H6 er oversiktlig og enkel i bruk, og med et vinklet display har Zoom tatt høyde for at mange vil bruke H6 montert på toppen av et DSLR videokamera. Verdens første handy recorder med utbyttbart mikrofonsystem XY-mikrofonene tar opp med god stereodybde og klarhet Fire XLR/TRS input for ekstern mic/linje-tilkobling Opp til seks kanaler med samtidig opptak High-defenition audio opp til 24-bit/96kHz 6-inn/2 ut USB audio brukergrensesnitt Over 20 timer driftstid med 4 stk AA-batterier Støtter SDXC-minnekort opp til 128GB Inkludert i esken: Bruksanvisning XYH-6 X7Y mic capsule MSH-6 MS mic capsule SD-kort (2GB) 4 stk AA-batterier Cubase LE programvare WSH-6S skum vindbeskytter USB-kabel Etui Ekstra Shot-gun-mic og ekstra XLR/TRS-input finnes som tilbehør. Hot Shoe Mout (HS-1) for montering på systemkamera eller videokamera finnes som ekstra tilbehør
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.