Lydkort UAC-2 USB 3.0

Zoom Lydkort UAC-2 USB 3.0

1023700
2 725 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dette er et meget godt USB 3-lydkort fra Zoom. Det gir deg mange smarte og nyttige fordeler. Et kraftig metallchassis og store, tydelige brytere gir deg trygghet og god kontroll. Det er kompatibelt med det meste av relevant programvare og leveres med Steinberg Cubase LE. De kombinerte XLR/TRS-inngangene har +48V fantommating og det hele drives med strøm fra USB 3-tilkoblingen.

  • 2 stk. kombinerte XLR/TRS (6.3mm) med +48V fantommating
  • Gainkontroller med Hi-z switch så du enkelt kan koble dine passive instrumenter rett i enheten (f.eks. gitar og bass)
  • MIDI inn/ut
  • Balanserte utganger for tilkobling av mikser eller monitorer
  • Direct Monitor-knapp for monitorering utenl forsinkelse i mono og stereo
  • Samplingfrekvenser er 192kHz, 176.4kHz, 96kHz, 88.2kHz, 48kHz og 44.1kHz i 24bit dybde
  • Kompatibel med USB 3.0 og 2.0 (5W)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.