09.04.2024

Nyhet! DJI lanserer RS 4 og RS 4 Pro

DJI lanserer to nye gimbaler – RS 4 og det nye flaggskipet, RS 4 Pro. Med disse gimbalene kan du enkelt lage jevne og stabile videoer uten risting, samtidig som du får en fleksibel og effektiv filmopplevelse. RS 4 og RS 4 Pro er laget av karbonfiber og kan brukes med kameraer som veier opptil henholdsvis 3 og 4,5 kg. En 1,8" OLED-touchskjerm gir deg rask og tydelig oversikt og mulighet til enkelt å bytte mellom funksjoner. Med den nydesignede horisontale platen kan du raskt og enkelt bytte til vertikal fotografering uten ekstra tilbehør. RS 4 og RS 4 Pro leverer profesjonell stabilisering med uendelige kreative muligheter på en lett og elegant måte. RS 4 og RS 4 Pro er allerede på lager - kjøp de hos oss i dag!


Rask og enkel vertikal fotografering med ny kameraplate

DJI RS 4 og RS 4 Pro har en nydesignet horisontal plate som gjør det raskt og enkelt å bytte mellom horisontal og vertikal fotografering. Uten at du trenger ekstra tilbehør, kan du enkelt løsne den horisontale platen og feste den i vertikal posisjon slik at det er enkelt å bytte til vertikal opptak, noe som baner vei for effektiv vertikal videoproduksjon.

Automatiske akselåser

Når gimbalene er av, låser du opp de tre aksene ved å holde inne av/på-knappen mens gimbalene ekspanderer automatisk, slik at du kan begynne å jobbe i løpet av sekunder. Hvis du trykker én gang på av/på-knappen, låses aksene automatisk og gimbalen går i hvilemodus, noe som gjør den perfekt på reise.

Automatisk skjermlås

DJI RS 4 og RS 4 Pro er utstyrt med en 1,8" OLED-touchskjerm med en ny automatisk låsefunksjon. Når den er låst, vises gjeldende gimbal- og joystick-modus med lav lysstyrke på skjermen. Dette forhindrer ikke bare utilsiktede berøringer, men bidrar også til å spare batteristrøm.

Fjerde generasjon RS-stabiliseringsalgoritme

DJI har optimalisert neste generasjons RS-stabiliseringsalgoritme for ulike bruksscenarier. Den oppnår en overlegen balanse mellom stabiliseringsstyrke og den taktile følelsen av kamerabevegelser, noe som gir både utmerket stabiliseringsytelse og en forbedret brukeropplevelse. I tillegg gir RS 4 og RS 4 Pro betydelig forbedret stabilitet ved vertikal fotografering, enkel betjening ved lavvinkelbilder og smidig veksling mellom høye og lave posisjoner.

Forskjellene mellom RS 4 og RS 4 Pro

RS 4 Pro er både større og kraftigere enn standard RS 4. Akslene er større for å håndtere tyngre og større kamerarigger, og RS 4 Pro har litt lengre batterilevetid enn RS 4. Velg om du vil kjøpe bare gimbalen eller et av våre combo-kit der du får et tilbehørssett med blant annet fokusmotor.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen