Nyhet
Sony FE 16-25mm f/2,8 G
Sony FE 16-25mm f/2,8 G
Sony FE 16-25mm f/2,8 G
Sony FE 16-25mm f/2,8 G
Artikkelnummer: 1100735

Sony FE 16-25mm f/2,8 G

Allsidig og lett vidvinkelzoomobjektiv

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-05-21
Butikklager:
  • Kompakt zoomobjektiv for fullformat
  • Minste nærgrense på 17 cm
  • Rask og lydløs autofokus
16 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Slipp kreativiteten løs med Sony FE 16-25mm f/2,8 G – det ideelle verktøyet for daglig inspirasjon. Dette kompakte og lette zoomobjektivet for fullformat gir deg uovertruffen allsidighet, G Lens™-oppløsning og elegant stil. Objektivet er perfekt for reisefotografering og videofilming, og har førsteklasses optisk kvalitet med tre asfæriske elementer, tre ED-elementer og elleve blenderlameller. Enten du er filmskaper eller fotoentusiast, gjør blenderåpningen på f/2,8, den raske autofokusfunksjonen og den stillegående driften det ideelt for bildeopptak i kinokvalitet. Kom nærmere motivet med en maksimal forstørrelse på 0,2x og minste fokusavstand på 0,17 m for kreative nærbilder. Med funksjoner som blenderring, klikk-knapp og en serieopptakshastighet på 30 bilder per sekund er dette objektivet klart for action.

Fordeler

  • Kompakt og lett vidvinkelzoomobjektiv med lav vekt
  • Nærgrense på 17 cm
  • Maksimal forstørrelse på 0,2x
  • Kontinuerlig opptakshastighet på 30 bilder per sekund
  • Rask og stillegående autofokus
  • Tre asfæriske elementer, tre ED-elementer
  • Ideelt for reisefotografering og videoopptak
  • Værbestandig konstruksjon

Fantastisk kvalitet i hverdagen

Oppdag det perfekte vidvinkelzoomobjektivet for kreativitet i hverdagen. Med dette kompakte og lette zoomobjektivet med fullformat f/2,8 får du zoomfleksibilitet, G Lens™-oppløsning og elegant stil. Det er perfekt for fotografering og videoskaping på reise.

Førsteklasses optisk G-kvalitet fra Sony

Den kompakte designen går ikke på bekostning av den optiske kvaliteten. Med 3 asfæriske elementer, 3 ED-elementer og 11 blenderblader gir det utrolig skarpe bilder med minimal aberrasjon og jevn bokeh. Opplev den kreative friheten med førsteklasses Sony-objektivkvalitet.

Perfekt for filmproduksjon

Objektivets blenderåpning på f/2,8, raske og stillegående autofokus og lineære fokusrespons ved manuell fokusering gjør det ideelt for filmskapere. Objektivet er kompatibelt med den Sony-utviklede funksjonen for brennviddeendringskompensasjon og aktiv stabilisering, slik at du kan lage bilder av kinokvalitet med én enkel løsning.

Kreative nærbilder

Med FE 16-25mm f/2,8 G får du fantastiske nærbilder med en maksimal forstørrelse på 0,2x og en minste fokusavstand på 0,17 m, slik at du kan komme nærmere motivet. Skap unike perspektiver for hverdagslig innhold.

Klar for action

Til tross for den kompakte og lette designen har FE 16-25mm f/2,8 G blenderring og blenderknapp, slik at du raskt kan endre blenderåpningen når du fotograferer. Med en raskere serieopptakshastighet på 30 bilder per sekund og 4K120p slow motion-autofokus er dette objektivet klart for action.

Intuitiv kontroll, urokkelig pålitelighet

Ta kontroll med tre ringer – fokus, zoom og blenderåpning – for umiddelbar, intuitiv og kreativ kontroll. Tilpassbare knapper og Linear Response MF gir deg umiddelbar og intuitiv manuell fokusering. Den støv- og fuktbestandige designen sikrer pålitelighet under alle forhold.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen