Hurtigfeste Cine Lock

16x9 Inc. Hurtigfeste Cine Lock

1002646
1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Hurtigfeste for armer eller annet ekstra utstyr. Monter eller demonter ultraraskt uten at du trenger å skru eller vri. 16x9 Cine Lock er en bekvem hurtigkoblingsovergang designet for å fungere med alle typer tilbehør med gjengetilkobling.

16x9 Cine Lock muliggjør rask og enkel montering og demontering av armen og tilbehør gjennom en hurtigkobling uten at du trenger å skru eller vri. Enheten består av to deler: en kileplate og en tilhørende hun. Hanen kan f.eks. monteres på toppen og/eller bunn av en leddet arm. Hun kan festes både der armen forankres og/eller på det tilbehør (f.eks. monitor, recorder, kameralys) som armen holder. Når alle deler av enheten er på plass kan armen lett monteres på f.eks. et kamerahåndtak eller stativ.

Ved å skyte kileplaten inn i tilhørende hun er enheten låst på plass. Cine Lock sparer mye tid ved å eliminere tidskrevende skruing. Den festes askt og enkel på nesten alle tilbehør med 1/4" og 3/8"-gjenge.

Leveres med
Kil plate (han), Mottakaredel (hun) med en løs 1/4" gjenge-innsats, 3/8" kameraskrue, 1/4" insex (Allan)-skrue, 3/8” insex (Allan) skrue, Brikke

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.