SP Community

Velkommen til SP Community

Det skal være gøy å være medlem hos Scandinavian Photo. Som medlem blir du en del av fellesskapet vårt – et samlingssted hvor kreative mennesker kan dele erfaringer, stille spørsmål, gi tips og bli inspirert av hverandre. Samle achievements og oppgrader avataren din ved å dele bilder, anmelde produkter og få likes på innleggene dine – konkurrer med andre medlemmer og sørg for at du er med på topplisten. Bli med ​​og skap et community sammen med oss!

Bli medlem eller logg inn nå!

 

 

 

Vinn en GoPro Hero11 verdt 5 990,-

Vinteren er her og vi synes det er på tide med en konkurranse! Bli med i konkurransen ved å dele ditt beste bilde med temaet VINTER i en valgfri tråd i SP Community.

Konkurransen varer til og med 12. februar. Vinneren kåres av en jury hos SP og kontaktes deretter via e-post.

Lykke til!

Bli inspirert av andre kreative medlemmer

I vårt community finner du noe for enhver smak – enten du er fotograf, innholdsskaper, videograf, lyddesigner, grafisk designer eller har en annen type kreativ interesse eller jobb.

Vi ønsker at våre medlemmer skal kunne dele inspirasjon og kunnskap med hverandre, ved å laste opp bilder, diskutere produkter, stille spørsmål og gi tips. Det er du og de andre medlemmene som bestemmer hva vår community skal inneholde.

 

Del kunnskapen din

Fortell oss om dine kunnskaper, meninger og erfaringer! Anmeld produkter du har testet, still spørsmål om forskjellige produkter og svar på spørsmål fra andre medlemmer.

Anmeldelsene som får flest likes vil bli fremhevet på produktsiden, og de siste anmeldelsene vil vises live på siden vår under "siste nytt". Sørg for at du blir sett der!

Samle achievements og levle opp

Alt du gjør i vårt community belønnes med achievements. Når du engasjerer deg ved å skrive anmeldelser, handle produkter, laste opp bilder, designe avataren din eller reagere på andre medlemmers innhold, tjener du achievements som gir deg poeng.

Oppgrader avataren din fra nybegynner til ekspert og hele veien til guru, og sikre deg en plass på topplisten!

 

Design din avatar

Som medlem i vårt community  får du en avatar som du kan designe akkurat slik du vil. Tilpass utseendet ved å velge blant annet frisyre, hårfarge, klær, sminke, skjegg – og selvfølgelig ditt favorittutstyr.

Tilpass din profil

Alt om deg er samlet på profilen din. Her kan du se varslene dine, følge din level og dine achievements, redigere avataren din, velge ferdighetsnivå og få en oversikt over de siste innleggene dine. Du kan også fylle inn dine interesser slik at andre medlemmer kan se mer om hvem du er.

Bli medlem eller logg inn nå!

Vi kommer hele tiden til å utvikle vårt community og skape enda flere muligheter for deg som medlem – i form av blant annet konkurranser, eventer og eksklusive medlemstilbud. Bli med på reisen med oss!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.