SP Community

Et inspirerende samlingssted

for kreative mennesker

Velkommen til SP Community

Det skal være gøy å være medlem hos Scandinavian Photo. Som medlem blir du en del av fellesskapet vårt – et samlingssted hvor kreative mennesker kan dele erfaringer, stille spørsmål, gi tips og bli inspirert av hverandre. Samle achievements og oppgrader avataren din ved å dele bilder, anmelde produkter og få likes på innleggene dine – konkurrer med andre medlemmer og sørg for at du er med på topplisten. Bli med ​​og skap et community sammen med oss!

Bli medlem eller logg inn nå!

 

 

 

Bli inspirert av andre kreative medlemmer

I vårt community finner du noe for enhver smak – enten du er fotograf, innholdsskaper, videograf, lyddesigner, grafisk designer eller har en annen type kreativ interesse eller jobb.

Vi ønsker at våre medlemmer skal kunne dele inspirasjon og kunnskap med hverandre, ved å laste opp bilder, diskutere produkter, stille spørsmål og gi tips. Det er du og de andre medlemmene som bestemmer hva vår community skal inneholde.

 

Del kunnskapen din

Fortell oss om dine kunnskaper, meninger og erfaringer! Anmeld produkter du har testet, still spørsmål om forskjellige produkter og svar på spørsmål fra andre medlemmer.

Anmeldelsene som får flest likes vil bli fremhevet på produktsiden, og de siste anmeldelsene vil vises live på siden vår under "siste nytt". Sørg for at du blir sett der!

Samle achievements og levle opp

Alt du gjør i vårt community belønnes med achievements. Når du engasjerer deg ved å skrive anmeldelser, handle produkter, laste opp bilder, designe avataren din eller reagere på andre medlemmers innhold, tjener du achievements som gir deg poeng.

Oppgrader avataren din fra nybegynner til ekspert og hele veien til guru, og sikre deg en plass på topplisten!

 

Tilpass din profil

Alt om deg er samlet på profilen din. Her kan du se varslene dine, følge din level og dine achievements, redigere avataren din, velge ferdighetsnivå og få en oversikt over de siste innleggene dine. Du kan også fylle inn dine interesser slik at andre medlemmer kan se mer om hvem du er.

Bli medlem eller logg inn nå!

Vi kommer hele tiden til å utvikle vårt community og skape enda flere muligheter for deg som medlem – i form av blant annet konkurranser, eventer og eksklusive medlemstilbud. Bli med på reisen med oss!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen