Åpenhetsloven

Om bedriften

Vi i Scandinavian Photo elsker kreativitet i ulike former, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for både kunde og formål – til gode priser. SP er gjennomsyret av våre verdier med sterk lagånd, høy kvalitet, klart kundefokus og mye lidenskap.

Etter mer enn 40 år i bransjen har SP vokst til å bli Nordens ledende aktør innen foto, video og lyd. Det som startet med hovedfokus på kameraer og fotografering har utvidet seg til et bredt spekter av teknologiprodukter kombinert med inspirasjon og opplæring i form av ulike arrangementer. Våre kunder inkluderer alt fra nye kreatører, entusiaster og influencere til profesjonelle, bedrifter og produksjonsselskaper. Det vi har til felles med våre kunder er en lidenskap for kreativ skapelse og teknologi.

SP har nettsalg i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og butikker i Oslo, StockholmHelsinki, Malmö, København, og Borås. Hovedkontor og sentrallager ligger i Borås.

Beskrivelse av retningslinjer og rutiner for å håndtere faktiske og potensielle negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold

Vi er opptatt av å respektere og fremme grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i vår virksomhet og leverandørkjede. Vi har derfor utarbeidet en Supplier Code of Conduct som gjenspeiler våre forpliktelser og forventninger til oss selv og våre samarbeidspartnere. Disse retningslinjene og rutinene omfatter blant annet temaer som arbeidsmiljø, helse og sikkerhet, likestilling, ikke-diskriminering, fagforeningsfrihet, lønn, arbeidstid, barnearbeid, tvangsarbeid, miljø, korrupsjon, etc. Du kan finne disse på hjemmesidene våre her: Code of Conduct

Våre tiltak

Som en del av vårt arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold vil vi fremover gjennomføre regelmessige aktsomhetsvurderinger for å kartlegge, forhindre og begrense faktiske og potensielle negative konsekvenser i vår virksomhet og leverandørkjede. Disse aktsomhetsvurderingene baserer seg på OECD sine retningslinjer.

Vi vil prioritere å følge opp risikoer for negative konsekvenser ut fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring sin høyrisikoliste, som tar hensyn til både alvorligheten av konsekvensene for de berørte og sannsynligheten for negativ påvirkning.

Informasjon vedrørende resultatene av disse aktsomhetsvurderinger vil bli publisert på nettsidene våre løpende.

Vi er åpne for dialog og tilbakemeldinger om vår redegjørelse og vårt arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Vi inviterer alle våre interessenter til å kontakte oss på compliance@scandinavianphoto.se hvis de har spørsmål, kommentarer eller forslag til forbedring.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen