Kundeservice

Vil du komme i kontakt med oss?

Handle trygt hos oss. Vi følger gjeldende anbefalinger og gjør vårt beste for å sikre at du har en trygg og sikker kjøpsopplevelse hos oss. Du er hjertelig velkommen til å kontake vår kundeservice for rådgivning, support og kjøpshjelp av våre eksperter!

Informasjon om COVID-19 til deg som kunde.

Kontaktinformasjon

E-post: info@scandinavianphoto.no
Telefon: 21659840

Åpningstider

Mandag–fredag: 10:00–18:00
Lørdag: Stengt
Søn- og helligdager: Stengt

Ekstraåpent under Black Week 22–29/11

Mandag 22/11: 08:00–18:00
Fredag 26/11: 08:00–18:00
Lørdag 27/11: 11:00–16:00

Alle henvendelser vil besvares innen 24 timer. Det kan være noe lengre svartid under høytid og ferier.
Vennligst ha ditt ordrenummer klart, dersom du har spørsmål om status på din bestilling. 

Velkommen skal du være!

FAQ - Vanlige spørsmål

Hvordan sporer jeg min ordre?

Når din ordre er sendt vil du motta en leveringsbekreftelse som inneholder sporingsinformasjon. Denne bekreftelsen sendes ut kl 17:00 samme dag som ordren er sendt. 

Hvorfor er ikke ordren min sendt?

Den vanligste årsaken til at en bestilling ikke er sendt er at den inneholder en eller flere bestillingsvarer. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss for å sjekke estimert leveringstid på din ordre. Vi kan dessverre ikke garantere leveringstid, da det kan være forsinkelser o.l utenfor vår kontroll. 

Jeg har valgt henting i butikk, når er bestillingen klar? 

Bestillinger som skal hentes i vår butikk pakkes ferdig på vårt hovedlager i Sverige og sendes til butikken i Oslo. Du vil da motta hentemelding på mobilnummer som er registrert i bestillingen og da er bestillingen klar til å hentes. Les mer her: Frakt- og betalingsvilkår

Jeg har ikke mottatt ordrebekreftelse, hva gjør jeg?

Etter at en ordre er fullført, skal du motta en ordrebekreftelse. Om du ikke har mottatt dette kan det tyde på at noe har gått galt, og vi har ikke mottatt din bestilling. Vennligst ta kontakt med oss om du ikke mottar ordrebekreftelse på mail. 

Varen jeg ønsker å bestille står som bestillingsvare, hva betyr det?

Varen finnes ikke på vårt lager og må derfor bestilles fra vår leverandør. Leveringstid vil variere, avhengig av om varen finnes på leverandørens lager eller ikke.

Hvilke ulike betalingsmetoder kan jeg velge?

Når du bestiller produkter fra vår nettbutikk kan du velge mellom følgende betalingsmetoder:

  • Kortbetaling (Visa/MasterCard)
  • Faktura og delbetaling
  • Direktebetaling via nettbank
  • SP sine gavekort

Jeg har betalt med kort, men pengene er ikke trukket. Hva har skjedd? 

Ved kortbetaling så reserveres beløpet i ditt kort. Hvor lenge beløpet er reservert er avhengig av din bank. I noen tilfeller ved lang leveringstid, kan beløpet bli tilgjengelig igjen, da kortet belastes først når bestillingen meldes ut fra vårt lager. 

Jeg forsøker å handle en kampanjevare, men bestillingen feiler. Hva gjør jeg? 

Dersom det oppstår feil eller andre problemer knyttet til vår nettside ved gjennomføring av kjøp som gjør at du ikke får handlet, må du dokumentere dette og sende oss en mail. Vi kan ikke garantere at vi kan gi deg kampanjepris dersom kampanjen er over og du ikke har dokumentasjon på feilet kjøp. 

Jeg har ombestemt meg, kan jeg kansellere min ordre?

Du kan ikke kansellere eller fjerne din ordre selv. Ta kontakt med oss på telefon eller mail, så skal vi hjelpe deg med å kansellere din bestilling. Vi gjør vårt beste for å behandle ordre så fort som mulig og det er ikke alltid det vil være mulig å kansellere. Dersom bestillingen har kommet langt i prosessen eller er sendt, må du benytte deg av angreretten og returnere varene. Vi kan dessverre ikke garantere at vi får kansellert din ordre. 

Jeg vil benytte meg av angreretten, hvordan returnerer jeg en vare?

Kontakt oss alltid før du returnerer en vare, så vil vi registrere din retur for raskere behandling. Ved bruk av angrerett dekkes fraktkostnad av kjøper, med mindre annet er avtalt. Avhentet postpakke anses ikke som bruk av angrerett. Les mer: Kjøpsvilkår

Kan jeg returnere kjøp som er handlet direkte i butikk?

I butikk tilbyr vi åpent kjøp i 14 dager. OBS: Gjelder kun ved ubrutt emballasje og kvittering må fremvises. Åpent kjøp gjelder ikke bedriftskjøp.

Jeg vil reklamere på en defekt vare, hvordan gjør jeg det?

Send inn din servicehenvendelse på mail eller telefon, du kan også henvende deg direkte i i vår butikk. Les mer her: Service

Jeg er bosatt på Svalbard og ønsker å handle hos dere, hvordan gjør jeg det? 

Dersom du er bosatt med fast adresse på Svalbard, må du ringe oss før du legger inn en bestilling via nettbutikken om du ønsker å handle momsfritt.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.