Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ordre & Kundeservice

Kontakt oss

E-post: info@scandinavianphoto.no

Telefon: 21659840

Vår kundeservice har åpent mandag-fredag klokken 10:00–17:00

Velkommen skal du være!

FAQ - Vanlige spørsmål

Hvordan sporer jeg min ordre?

Om din ordre har blit sendt fra oss skal du ha fått en e-post med kollisporing. Pakkens kollinummer finner du også under "Mine sider" om du var innlogget når du la inn ordren.

Jeg angrer på kjøpet, hvordan returnerer jeg en vare?

Kontakt oss alltid før du returnerer en vare så hjelper vi deg.

Hvorfor er ikke min ordre sendt?

Den vanligste grunnen til at en vare ikke er sendt er at den er restnotert fra vår leverandør. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss for å sjekke eksakt leveringstid på din ordre.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.