Nyheter

Her kan du få med deg siste nytt fra våre mest populære merker. Les mer og la deg inspirere av ny teknologi. Se alle våre store nyhetslanseringer her!

20
sep

Nyhet! Nikon har lansert Z f

Nikon lanserer Z f – et fullformatkamera som kombinerer klassisk design med avansert teknologi og utmerket ytelse. Kameraet er inspirert av den ikoniske FM2, og ser like bra ut som det føles i hendene på både innholdsskapere og fotografer. Z f er utstyrt med det samme EXPEED 7 bildebehandlingssystemet som Nikon Z9, som som gjør det mulig å ta både avanserte stillbilder og filmopptak. Kombinasjonen av stil og innhold, med banebrytende teknologi, inkludert enestående AF- og VR-ytelse, resulterer i et kamera perfekt for alle som ønsker å uttrykke sin kreativitet. Forventet leveringsstart for kameraet er i oktober. Les mer og forhåndsbestill her.

Les mer

19
sep

Flere nyheter fra Blackmagic Design

Blackmagic Design har lansert flere interessante nyheter i forbindelse med IBC-messen i Amsterdam. Blant de hotteste produktene er deres nye fullformat Cinema Camera 6K, som deler samme kompakte design som den populære Pocket-serien. De viste også frem det oppgraderte Micro Studio Camera 4K G2 og det kraftige Studio Camera 4K Plus G2. De utvider også utvalget med ATEM 1 M/E Advanced Panel med henholdsvis 20 og 30 knapper og en stor Videohub 80x80 12G. Forhåndsbestill hos oss i dag!

Les mer

13
sep

Nyhet! Apple lanserer nye iPhone 15 Pro

Tirsdag 12. september presenterte Apple årets nye iPhone- og Apple Watch-modeller. Her kan du lese om de spennende nyhetene og deres nye funksjoner. iPhone 15 Pro og iPhone 15 slippes 22. september og kan forhåndsbestilles fra 15. september kl. 14:00. Apple Watch 9 og Apple Watch Ultra 2 slippes 22. september og kan forhåndsbestilles alllerede i dag!

Les mer

13
sep

Nyhet! Sony lanserer Burano

Oppdag Sonys CineAlta BURANO 8K digitalt cinekamera. Designet med høy mobilitet i fokus, noe som ofte kreves for solofotografering, løfter Sonys nye CineAlta Burano 8K Digital Cinema Camera din filmstil ved å tilby opptil 8,6K opptak i et kompakt fullformathus. Unik bildestabilisering i kameraet for E- og PL-objektiver, rask hybrid autofokus og et praktisk, justerbart ND-filter gir enestående brukervennlighet og bildekvalitet. Perfekt som et VENICE B- eller C-kamera for å kunne matche din profesjonelle filmskaping sømløst. Forhåndsbestill ditt kamera nå!

Les mer

12
sep

Nyhet! Fujifilm GFX 100 II

Flaggskipsmodellen Fujifilm GFX100 II tar GFX-serien til et helt nytt nivå når det kommer til høyest mulig bildekvalitet kombinert med hastighet. Dette nye mellomformatkameraet er utstyrt med en nyutviklet høyhastighetssensor som er 70 % større enn en liten bildesensor, med 102 megapiksler og X-prosessor 5. GFX100 II leverer det høyeste serieopptaket, den raskeste autofokusen og den mest imponerende videoytelse i historien til GFX-serien, slik at det kan utvide bruksfeltet og møte behovene til profesjonelle fotografer og filmskapere. I forbindelse med lanseringen av GFX 100 II benytter Fujifilm også anledningen til å lansere tre nye objektiver, som du kan lese mer om nedenfor. Forventet leveringsstart for kameraet er i oktober.

Les mer

12
sep

Nyhet! Panasonic Lumix G9II

Oppdag Lumix G9II, et kompakt Micro 4/3-kamera med en kraftig sensor på 25,2 megapiksler. Med 19 forhåndsinnstilte fotostiler og muligheten til å laste opp dine egne Real Time LUT-er direkte til kameraet, er G9II et allsidig verktøy for å lage kreative bilder og filmer. Det tilbyr imponerende 60 bilder per sekund med elektronisk lukker, åtte-stopps bildestabilisering og presis hybridautofokus med fasedetekson. Evnen til å filme i 6K 60 fps og 4K 120 fps gjør G9II til et kraftig verktøy for både foto og video. I forbindelse med lanseringen av kameraet benytter Panasonic også anledningen til å lansere to telezoomobjektiver, Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH og Leica DG Vario Elmarit 35-100mm f/2,8. Forventet leveringsstart i november. Forhåndsbestill hos oss i dag!

Les mer

De nyeste produktene

Her finner du de aller nyeste produktene i vårt sortiment. Siden oppdateres på hverdager!

8963 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Farge
Tilpasset sensorstørrelse
Fast/Zoom
Minste blender f/
Blenderlameller
Autofokus
Minnesstørrelse
Objektivfatning
Største blender f/
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.