Nyheter

Her kan du få med deg siste nytt fra våre mest populære merker. Les mer og la deg inspirere av ny teknologi. Se alle våre store nyhetslanseringer her!

17
jun

Nyhet! Nikon har lansert Z6 III

Nikon presenterer et nytt fullformat hybridkamera – Z6 III. Dette kompakte og robuste kameraet er utviklet i samme ånd som Z8 og Z9, og er en fleksibel og kreativ kraftpakke som leverer utrolig detaljerte stillbilder og 6K 60fps (RAW) filmopptak internt. Med Z6 III har man nådd et nytt ytelsesnivå for fullformatkameraer i mellomklassen. Dette er en spennende oppgradering for fotografer og filmskapere som ønsker å forbedre ferdighetene sine eller satse stort på kreativitet, samtidig som utstyret forblir ultrakompakt. Forventet leveringsstart i juli – forhåndsbestill hos oss allerede i dag!

Les mer

3
jun

Nyhet! ASUS ProArt med AI-drevne Ryzen Strix Point

ASUS presenterer neste generasjon ProArt bærbare datamaskiner. Utstyrt med den nye banebrytende AMD Ryzen AI 9 – den første prosessoren som leverer 50 TOPS dedikert til AI-funksjoner. Den lar innholdsskapere gå nye veier ved hjelp av superintelligente AI-verktøy som forenkler den kreative prosessen lokalt på enheten. Det eliminerer lange ventetider, skybaserte verktøy og øker sikkerheten. Med to helt nye AI-verktøy, StoryCube og MuseTree, får du de beste forutsetningene for å skape fritt – det er bare fantasien som setter grenser. Ta steget inn i fremtiden med Next Level AI PC! Salgsstart 15. juli kl. 15:00 – forhåndsbestill i dag!

Les mer

22
mai

Nyheter! Panasonic presenterer Lumix S9!

Panasonic er stolte av å introdusere LUMIX S9, det minste og letteste speilløse fullformatkameraet i LUMIX S-serien. LUMIX S9 er en stilig følgesvenn for kreative på farten. Fullformatsensoren på 24,2 megapiksler, tilsvarende den i LUMIX S5II, og den nyeste prosessoren fanger innhold med rike detaljer og naturlige fargetoner. I tillegg er kameraet utstyrt med PDAF (Phase Detection Auto-Focus), som gir utmerket motivsporing, og Active I.S., som i stor grad reduserer uskarphet fra kamerarystelser, selv ved håndholdt fotografering. Med LUMIX S9 kan du ta bilder med selvtillit i alle situasjoner. Forhåndsbestill i dag! Leveringsstart i juni.

Les mer

22
mai

AI-nyheter fra Microsoft og Qualcomm

Microsoft viser frem Copilot + PC – et helt nytt konsept der datamaskinene vil ha innebygde AI-tjenester. Med dette mener Microsoft at de nye datamaskinene vil være de raskeste og mest intelligente Windows-maskinene til dags dato. Samtidig lanserer Qualcomm sine nye prosessorer for bærbare datamaskiner – Snapdragon X Elite. Med Qualcomm AI Engine som gir opptil totalt 75 TOPS, flyttes AI-prosessene direkte til den lokale enheten og revolusjonerer arbeidsflyten. På Scandinavian Photo er ASUS Vivobook S 15 OLED først ute med den nye Qualcomm Snapdragon X Elite og Copilot + PC. Leveringsstart 18. juni. Forhåndsbestill i dag!

Les mer

16
mai

Nyheter fra Fujifilm! X-T50 og GFX 100S II

Det nye Fujifilm X-T50 har arvet den høyoppløste bildesensoren og raske prosessoren fra det populære Fujifilm X-T5, men i et mindre og slankere kamerahus som bare veier 438 gram. Til tross for den kompakte størrelsen har det femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer opptil syv trinn. Det nye Fujifilm GFX100S II har arvet flere funksjoner fra det tidligere lanserte flaggskipet Fujifilm GFX100 II i et betydelig mindre og lettere kamerahus. Størrelsen tilsvarer de fleste fullformatkameraer, men har en 70 % større bildesensor med en oppløsning på hele 102 megapiksler for bilder med høyere detaljnivå. Fujifilm lanserer også to nye objektiver i form av Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR og Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR. Forventet leveringsstart for nyhetene er i juni. Les mer og forhåndsbestill her!

Les mer

15
mai

Nyhet! Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art er Sigmas flaggskipobjektiv, som har utviklet seg betydelig fra den forrige modellen ved å inkorporere de mest avanserte teknologiene som Sigma har tilgjengelig, fra design til produksjon. Sammenlignet med forgjengeren har Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art forbedret oppløsningsevne i hele zoomområdet, og drar også nytte av funksjonsforbedringer som for eksempel en blenderring og høyhastighets AF med en oppdatert HLA (High-response Linear Actuator) AF-motor. Objektivet er også ca. 7 % mindre og 10 % lettere. Dette gjør objektivet til et allsidig verktøy med høy ytelse som hjelper fotografer og filmskapere å utnytte sitt kreative potensial. Forventet leveringsstart i slutten av mai. Les mer og forhåndsbestill her!

Les mer

De nyeste produktene

Her finner du de aller nyeste produktene i vårt sortiment. Siden oppdateres på hverdager!

Viser 8276 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen