Bedriftssalg

Business Portal for store selskaper

Er dere en bedrift eller en organisasjon som jevnlig gjør store innkjøp av utstyr og løsninger for foto-, video- og lydproduksjon? Ønsker dere å kunne legge inn bestillingene på nettet selv, se kjøpshistorikken deres og kunne administrere brukere, roller og attestere innkjøp? Da er en konto i vår Business Portal en perfekt løsning for dere!

Logg inn | Les mer

Dere som ikke passer til beskrivelsen kan fortsatt handle som vanlig her på nettsiden vår med bedriftskonto. Dere kan benytte dere av kampanjer og tilbud, og velge mellom flere ulike betalings- og leveringsalternativer. Våre eksperter hjelper dere også gjerne med rådgivning og personlig service før dere handler.


"Endelig en ren businessportal for oss bedriftsbrukere. Fleksibelt med ulike autorisasjoner og tilgang til hele sortimentet." – Mikael Werneholm, Schibsted

"Enkelt å bestille! Du har god oversikt over alle bestillinger. Har du et spørsmål så er alt raskt tilgjengelig på siden." – Susanna Emanuelsson, Saab Bofors Test Center

Vi finner de beste løsningene for deg og din bedrift!

Scandinavian Photo har løsningene som passer deg og din bedrifts behov! Scandinavian Photos B2B-avdeling retter seg helt og holdent mot det profesjonelle markedet (private og offentlige bedrifter, samt yrkesfotografer) innen foto, video, lyd, lys og alt rundt dette. Vi tilbyr god kunnskap og erfarenhet innen profesjonelle tekniske helhetsløsninger og produktsalg. Vil dere f.eks ha hjelp til å utstyre et fotostudio, sette opp en videoløsning for streaming, kjøpe lydutstyr, kamera, optikk, tilbehør, support etc. så finner dere alt dette og mye mer i vårt brede produkt- og tjenesteutvalg.

Vi tilbyr blant annet følgende løsninger:

  • Produktsalg og rådgivning
  • Tekniske helhetsløsninger
  • Finansieringsløsninger
  • Installasjonsoppdrag
  • Support og service

Spørsmål? Se våre ofte stilte spørsmål her eller kontakt oss idag på epost business@scandinavianphoto.no for å få hjelp til å finne de rette løsningene for din bedrift! 

Kundecase

Vi i Scandinavian Photo hjelper bedrifter med tekniske løsninger, rådgivning og raske leveranser. Her kan du lese mer om samarbeidet mellom oss og noen av våre kunder.

"Samarbeidet mitt med Scandinavian Photo har vært veldig bra takket være kontakten med en Key Account Manager. Susanne i SP er virkelig en klippe, og jeg har fått veldig gode tekniske råd i tillegg til god hjelp med leveranser – noen ganger med kort ledetid." – Martin Olson

"Samarbeidet med Scandinavian Photo går kjempebra. Mbrace er jo, på godt og vondt, et selskap fylt med mennesker som er tech-nerder, så vi har sjelden mange tekniske spørsmål – men det viktigste for oss er å ha en leverandør med et bredt utvalg av utstyr som er tilgjengelig ganske umiddelbart, som vi har funnet i Scandinavian Photo." – Mbrace

Med vårt brede utvalg av profesjonelle produkter innen foto, video, lyd og lys har vår bedriftsavdeling sørget for at Alfred Berg har utstyret de trenger. Vi har levert den komplette løsningen til deres videostudio fra start til slutt, inkludert design, levering, installasjon, opplæring og support.

"SP er alltid min go-to, spesielt for større bestillinger og når jeg trenger å få riktig utstyr raskt. Det brede utvalget, kunnskapen og profesjonelle støtten sikrer alltid pålitelige leveranser, enten det gjelder kamera-, bilde- eller lydutstyr." - Björn Sige

Kontakt oss

Vi hjelper gjerne med rådgivning, kjøpshjelp og personlig service, slik at du og din bedrift får skreddersydde løsninger som passer dere. Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår bedriftsavdeling via e-post eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg!

21 65 98 40
business@scandinavianphoto.no

SP-Kontor-Borås-low09-BW - kopia.jpg

Noen av våre bedriftsselgere

Trond_Eriksen.png

Trond Eriksen
Key Account Manager

Med lang erfaring og kompetanse innen videoproduksjon hjelper Trond et bredt spekter av kunder med å bygge blant annet studioer for tv-produksjoner og løsninger for digitale møter. Det han synes er mest givende er å skape brukervennlige løsninger med høy kvalitet som overgår kundens forventninger.

Ekspertområder: Videoproduksjon, videoredigering, streaming og produktfotografering.

Erik_Five_Gunnerud.png

Erik Five Gunnerud
Account Manager

De kundene som Erik jobber med er fotostudioer, kommunikasjonsavdelinger, forsvar, organisasjoner og skoler. Han hjelper kundene sine med å bygge studioer og med rådgivning og problemløsning innen alt knyttet til foto og video. Erik liker å ta nye utfordringer og lære nye ting, og brenner litt ekstra for stillbilder.

Ekspertområder: Fotostudio, produktfotografering og arbeidsflyt.

Erik_Kjelsrud.png

Erik Kjelsrud
Account Manager

Erik jobber med å utvikle løsninger for foto- og videostudioer, med fokus på videokamera- og PTZ-pakker. Han jobber også mye med arbeidflyt- og automasjon, fotogrammetri og droner over og under vann. Erik har ansvar for oppdrag og prosjekter for kunder som bruker lyd-, foto- og videoutstyr i yrkeslivet – både kreativt og i dokumentasjonsøyemed.

Ekspertområder: Video, lyd, droner og produktfotografering.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen