Bedriftssalg

Vi finner de beste løsningene for deg og din bedrift!

Scandinavian Photo har løsningene som passer deg og din bedriftsbehov! Scandinavian Photos B2B avdeling retter seg helt og holdent mot det profesjonelle markedet (private og offentlige bedrifter samt yrkesfotografer) innen foto, video, lyd, lys og alt rundt dette. Vi tilbyr god kunnskap og erfarenhet innen profesjonelle tekniske helhetsløsninger og produktsalg. Vil dere f.eks ha hjelp til å utstyre et fotostudio, sette opp en videoløsning for streaming, leie utstyr eller fotostudio, kjøpe lydutstyr, kamera, optikk, tilbehør, support etc. så finner dere alt dette og mye mer i vårt brede produkt- og tjenesteutvalg.

Vi tilbyr blant annet følgende løsninger:

  • Produktsalg og rådgivning
  • Tekniske helhetsløsninger
  • Utleie av hardware og fotostudio
  • Finansieringsløsninger
  • Installasjonsoppdrag
  • Profesjonelle printløsninger
  • Support og service

Spørsmål ? Se våre ofte stilte spørsmål her eller kontakt oss idag for å få hjelp til å finne de rette løsningene for din bedrift! 

shutterstock_1166912236-ver2.jpg

Dine kontaktpersoner

Løsningsekspert Pro Foto/Video
Erik Kjelsrud
salg@scandinavianphoto.no
21659840

Løsningsekspert Pro Video/Streaming
Trond Eriksen
salg@scandinavianphoto.no
21659840

Løsningsekspert Pro Foto
Erik Five Gunnerud
salg@scandinavianphoto.no
21659840

shutterstock_69972418-ver2.jpg

Lei utstyret du trenger av oss!

Har du ikke det utstyret du trenger kan du alltid leie det hos oss. Velg fra et bredt utvalg av fotobransjens ledende produsenter. Book ditt utstyr enkelt via vår utleie portal på lenken under.

Vårt utleiesortiment i Oslo

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.