ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
ASUS ProArt PA279CRV
Artikkelnummer: 1059529

ASUS ProArt PA279CRV

27'' 4K-skjerm med HDR og 96W Power Delivery

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 27'' 4K-skjerm med IPS-skjerm (3840 x 2160)
 • 99 % DCI-P3 og Adobe RGB
 • USB-C med 96W Power Delivery
6 790 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ASUS ProArt PA279CRV er en 27'' 4K-skjerm designet med profesjonelle videoredigerere i tankene. Den er Calman-verifisert med et fargespekter som dekker 99 % DCI-P3 og Adobe RGB. Den er også fabrikkkalibrert ved levering med en fargenøyaktighet på Delta E < 2 slik at du får en korrekt fargegjengivelse uavhengig av media. Den har gode tilkoblingsmuligheter inkludert USB-C med 96W strømforsyning og DisplayPort med mulighet for Daisy Chain.

Fordeler

 • 4K-oppløsning og DisplayHDR 400
 • USB-C med 96W strømforsyning
 • 99 % DCI-P3 og Adobe RGB
 • Calman verifisert og fabrikkkalibrert
 • Ergonomisk stativ som kan heves, senkes, snus og vippes
 • Kan brukes i portrettmodus
 • Smart design for enkel kabelføring
 • Bærekraftssertifisert og laget av 85 % resirkulert plast
 • Emballasje i for det meste resirkulert materiale
 • Energieffektiv med eco-mode

Gir kraft til det kreative

Uansett om du jobber med video, fotografi eller grafisk design, er ProArt PA279CRV et godt valg. Rediger 4K-opptak i full oppløsning og sørg for at du alltid får nøyaktige farger. Uansett om du jobber med trykte eller digitale medier, kan du stole på å få nøyaktige farger og klare detaljer.

Moderne og slank design

Sammenlignet med tidligere modeller har ProArt PA279CRV en slankere profil og mindre fot som sparer plass på skrivebordet. Skjermen måler bare 8 mm på det smaleste punktet. Dette betyr at den lett smelter inn i omgivelsene og at designet er laget for enkel kabelføring.

Opplev media i 4K HDR

Med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler får du en fantastisk tetthet av piksler og tre ganger så mye overflate å jobbe med sammenlignet med en skjerm med Full HD. Den lar deg redigere og se materiale i 4K i full størrelse og oppleve detaljene på en klarere måte. Med DisplayHDR 400 får du en utrolig lysstyrke og dyp kontrast som gir ekstra liv til bildene og videoene dine.

Nyt naturtro farger

ProArt PA279CRV har over en milliard farger som dekker 99 % av DCI-P3 og Adobe RGB. Det gir deg industristandardfarger og sikrer at selv de minste detaljene i bildene er tydelig definert. Hver ProArt PA279CRV er Calman-verifisert og fabrikkkalibrert ved levering, slik at du kan komme i gang og redigere med en gang.

Bredt utvalg av porter

Uansett om du jobber med en bærbar eller stasjonær, med en eller to skjermer, er ProArt PA279CRV klar. Via USB-C kan du koble til, overføre lyd og video mens du lader den bærbare datamaskinen – alt gjennom én og samme kabel. Via DisplayPort har du muligheten til Daisy Chaining. Dette betyr at du kan koble skjermer mellom hverandre i stedet for å koble begge til samme datamaskin. I tillegg til disse portene har du også HDMI, USB-hub og 3,5 mm jack.

Fremtiden er bærekraftig

ProArt PA279CRV er testet for å oppnå verdens ledende sertifiseringer for holdbarhet. Den er laget av minst 85 % resirkulert plast og komponenter, og panelet inneholder ikke kvikksølv. Emballasjen er laget av mer enn 80 % resirkulert materiale og er lett å resirkulere. Størrelsen er også designet for å veie lite og ta opp minimalt volum, noe som betyr at det tar mindre ressurser å sende.

Leveres med

 • ProArt PA279CRV
 • Strømkabel
 • HDMI-kabel
 • DisplayPort-kabel
 • USB-C-kabel
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen