Eventer

Aktuelle eventer

Dato29 sep, 2023
Tid11.00-15.00
StedMøllergata 4, 0179 Oslo
Touch & Try: Panasonic Lumix G9IIFredag 29. september vil produkteksperter fra Panasonic være på plass i butikken vår i Oslo for å demonstrere og svare på spørsmål om det nye kameraet Lumix G9II. Eventet er gratis og ingen påmelding er nødvendig. Velkommen! Oppdag Lumix G9II, et kompakt Micro 4/3-kamera med en kraftig sensor på 25,2 megapiksler. Med 19 forhåndsinnstilte fotostiler og muligheten til å laste opp dine egne Real Time LUT-er direkte til kameraet, er G9II et allsidig verktøy for kreativt arbeid. Den tilbyr imponerende 60 bilder per sekund med elektronisk lukker, åtte-stopps bildestabilisering og presis hybridautofokus med fasedeteksjon. Evnen til å filme i 6K 60 fps og 4K 120 fps gjør G9II til et kraftig verktøy for både foto og video. Under eventet får du sjansen til å sjekke ut og teste de nye produktene. Når? Fredag 29. september, kl 11.00–15.00Hvor? Scandinavian Photo, Møllergata 4, OsloHvordan? Drop-in Vi sees!
Mer informasjon
Dato19 okt, 2023
Tid14.00-17.00
StedMøllergata 4, 0179 Oslo
Touch & Try Workshop: Sony BuranoBli den første i Norge til å sjekke ut og teste det nye kameraet! Torsdag 19. oktober vil produkteksperter fra Sony og vårt B2B-team være på plass i butikken vår i Oslo for å vise frem og holde en gjennomgang av nye Sony Burano. Eventet er gratis og påmelding gjøres enkelt via e-post. Velkommen! Sony lanserer Burano – CineAlta BURANO 8K Camera. Designet for mobilitet og perfekt for solofotografering. Det nye CineAlta Burano 8K Canera tilbyr opptil 8,6K-opptak i et kompakt fullformathus. Med unik bildestabilisering, rask autofokus og justerbart ND-filter får du brukervennlighet og bildekvalitet. Perfekt som et VENICE B- eller C-kamera for sømløst å matche din profesjonelle filmskaping. Kameraet er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, med estimert levering i Q1 2024.Nå har du sjansen til å få en gjennomgang og muligheten til å teste kameraet under en gratis T&T Workshop i butikken vår i Oslo torsdag 19. oktober. Når? Torsdag 19. oktober, kl 14.00–17.00Hvor? Scandinavian Photo, Møllergata 4, OsloPåmedling? Via e-post til business@scandinavianphoto.no  Håper vi sees!
Mer informasjon
Dato21 sep, 2023
Tid13.00-18.00
StedMøllergata 4, 0179 Oslo
Touch & Try: SennheiserOpplev det siste innen teknologi på vårt kostnadsfrie Sennheiser-event i Oslo! Prøv og lær mer om hodetelefoner, mikrofoner og trådløse systemer fra Sennheiser, blant annet deres nyeste digitale mikrofonsystem EW-DP. Uansett om du er innholdsprodusent, eventyrlysten filmskaper eller bare nysgjerrig på den nyeste teknologien, kommer dette eventet til å ha noe for deg. Benytt muligheten til å besøke butikken vår for å teste produktene i virkeligheten og få en inspirerende hands-on opplevelse. Når? Torsdag 21. september, kl 13.00–18.00Hvor? Scandinavian Photo, Møllergata 4, OsloHvordan? Drop-in Håper vi sees!
Mer informasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.