Eventer

Bli inspirert og utvikle deg selv med våre eventer!

Elsker du teknologi? Så bra, det gjør vi også! Hos SP arrangerer vi kontinuerlig nye eventer med fokus på teknologi og kreativ skapelse. Det kan være alt fra demodager til workshops og inspirerende forelesninger. I vårt eventutvalg fins det noe for alle - både nysgjerrige nybegynnere og erfarne fagfolk, uansett hva du brenner mest for.

Er det ingen eventer i kalenderen vår akkurat nå? På vår YouTube-kanal finner du tidligere digitale eventer og produktrelaterte videoer som du kan se på når du vil, hvor enn du befinner deg.

 

Surfer du via Safari eller ser du ingen eventer i listen? Klikk her!

Sjekk ut våre tidligere digitale event!

 

 

 

 

 

 

 

Se alle tidligere eventer og webinarer på vår YouTube-kanal.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.