Eventer

Bli inspirert og utvikle deg selv på våre eventer!

Elsker du teknologi? Så bra, det gjør vi også! På SP arrangerer vi kontinuerlig nye eventer med fokus på teknologi og kreativitet. Det kan være alt fra demodager til workshops og inspirerende foredrag. I vårt eventutvalg fins det noe for alle – både nysgjerrige nybegynnere og erfarne fagfolk, uansett hva du brenner mest for.

Aktuelle eventer

Dato20 jun, 2024
Tid17.00-18.30
StedNedre Slottsgate 8, 0157 Oslo
Foredrag med Mattias Klum og NikonVelkommen til et spennende foredrag med National Geographic-fotograf Mattias Klum! Få en presentasjon om hans fotokarriere og arbeid med bærekraft, og se bilder fra hans utallige reiser i hele verden. Eventet arrangeres i samarbeid med Nikon, som har med seg nye Nikon Z6 III for en forhåndsvisning. Mattias Klum er Nikon-ambassadør og flerdobbelt prisbelønt fotograf, filmskaper, naturverner og kunstner fra Sverige, som jobber over hele verden med å fotografere, dokumentere og skape kunst. I nesten 40 år har han vært opptatt av å dokumentere verden, fra dyr og natur til etniske minoriteter. Klums arbeid har blitt omtalt i store internasjonale magasiner som National Geographic, Geo, The New York Times og Vogue, og han har hele 13 forsider på National Geographic Magazine på CV-en. I tillegg har han regissert og produsert 12 dokumentarfilmer, utgitt 17 bøker og bidratt til fremtredende forskning innen miljøspørsmål og bærekraft, noe som har ført til at han er nominert som Young Global Leader av World Economic Forum. Han er også ambassadør for IUCN og WWF og National Geographic Explorer.Nå har du muligheten til å oppleve et inspirerende foredrag om Mattias' lange karriere, se et utvalg av alle bildene hans og ikke minst få muligheten til å stille eventuelle spørsmål du måtte ha. En representant fra Nikon vil også være til stede for å svare på spørsmål om både fotografering og utstyr. I tillegg kan du bli en av de første som får se nærmere på Z6 III! Nikon har med seg sin siste kameranyhet til butikken, for en tidlig Touch & Try. Kameraet slippes offisielt 17. juni kl. 14:00, og vil deretter være tilgjengelig for forhåndsbestilling hos oss. Når? Torsdag 20. juni kl. 17:00–18:30Hvor? Tech Hall by Scandinavian Photo, 5. etasje på Steen & Strøm, Nedre Slottsgate 8Hvordan? Påmelding innen 19. juni kl. 23:59. Begrenset antall plasserSpråk? Engelsk/svensk Eventet er gratis og arrangeres i samarbeid med Nikon. Velkommen!  
Mer informasjon
Dato22 jun, 2024
Tid00.00
StedNedre Slottsgate 8, 0157 Oslo
Bli med på Oslo Photo WalkVelkommen til en fotokonkurranse med fokus på fellesskap! La kreativiteten strømme gjennom kameraobjektivet hver lørdag. Ta med deg valgfritt kamera, møt likesinnede fotografer og la deg inspirere av ukens tema, der du får muligheten til å ta dine beste bilder! Oslo Photo Walk er en gratis fotokonkurranse med utgangspunkt fra Tech Hall by Scandinavian Photo på Steen & Strøm. Hver uke velger vi et nytt tema sammen med deltakerne, og du har én time på deg til å fotografere det på best mulig måte. Utforsk Oslos gater og oppdag nye perspektiver som du kanskje aldri har sett før. Etter fotograferingen stemmer deltakerne frem ukens vinnerbilde. I etterkant av fotokonkurransen er det selvfølgelig mulighet til å hygge seg videre sammen i vår Tech Bar. Når? Lørdager kl. 12:00–14:00 (husk å komme i tide)Hvor? Scandinavian Photo, 5. etasje på Steen & Strøm, Nedre Slottsgate 8Hvordan? Drop-in, ingen påmelding nødvendig   Vi håper vi ser deg der!    
Mer informasjon
Dato20 jun, 2024
Tid13.00-16.30
StedEkebergveien 70, 1181 Oslo
Workshop Touch & Fly: DJILær å fly drone som en proff!Denne workshopen er det perfekte utgangspunktet for deg som nettopp har kjøpt eller vurderer å kjøpe en drone. Du vil bli veiledet av erfarne instruktører og få sjansen til å fly den populære DJI Mini 4 Pro og den nye DJI Avata 2. Instruktører fra Scandinavian Photo og DJI går nøye gjennom det grunnleggende om droneflyging. Du får blant annet svar på hva du bør tenke på før du flyr, hvordan du flyr trygt, hvilke regler du må følge og hvordan du skaffer deg et dronesertifikat. Etter gjennomgangen får du prøve å fly dronen, inkludert å starte dronen, fly opp og ned, snu, ta bilder og lande. Når? Torsdag 13. juni kl. 13:00–14:30 og 15:00–16:30Hvor? Ekeberg Gressletta – finn frem!Hvordan? Påmelding innen onsdag 12. juni kl. 23:59Språk? Norsk Workshopen er gratis og arrangeres i samarbeid med DJI. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla. Hvis arrangementet er fullbooket, kan du sette deg på venteliste.Meld deg på nå!Viktig: Ved tegn til regn eller ugunstige værforhold vil vi avlyse arrangementet. Påmeldte deltakere vil bli informert om eventuelle endringer via e-post.  
Mer informasjon

Er det ingen eventer i kalenderen vår akkurat nå? Følg med på denne siden, så får du det med deg når vi har noe nytt på gang. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet vårt for å motta informasjon om nye eventer.

YouTube-kanalen vår finner du tidligere digitale eventer og webinarer, i tillegg til produktrelaterte videoer som du kan se når du vil, uansett hvor du befinner deg.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen