Event

Bli inspirert og utvikle deg selv med våre ulike eventer!

Elsker du teknologi? Så bra, det gjør vi også! Hos SP arrangerer vi kontinuerlig nye eventer med fokus på teknologi og kreativ skapelse. Det kan være alt fra demodager til workshops og inspirerende forelesninger. I vårt eventutvalg fins det noe for alle - både nysgjerrige nybegynnere og erfarne fagfolk, uansett hva du brenner mest for.

Er det ingen eventer i kalenderen vår akkurat nå? På vår YouTube-kanal finner du tidligere livesendte eventer og produktrelaterte videoer som du kan se på når du vil, hvor enn du befinner deg.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.