Brukt

Fordelene ved å kjøpe brukt er mange, ikke bare ut ifra et miljømessig utgangspunkt hvor man forlenger levetiden til produktet, men også at det ofte er veldig prisgunstig å kjøpe brukt. Ofte er det kun kosmetiske detaljer som skiller produktet fra en ny vare og det er som regel dette som påvirker prisen på det brukte produktet. Scandinavian Photo har et stort utvalg av brukte produkter, alt fra kamera, videokamera, objektiv og andre tilbehør - alltid til en fornuftig pris.

Å handle brukt hos Scandinavian Photo er trygt for deg som kunde. Utover at vi gjøre grundige kontroller på de brukte produktene før vi selger de videre, gir vi deg minimum tre måneders garanti på alle våre bruktvarer. Les om de ulike typene her!

Vi reserverer oss for eventuelle dobbeltbestillinger. Brukte varer finnes kun i ett eksemplar. Ved dobbelbestillinger går varen til den kunden som registrerte ordren sin først. 

Les mer om hvordan brukt fungerer hos Scandinavian Photo i vår blogg

Vil du bytte inn ditt utstyr hos oss på SP? Les mer her!

382 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Yttermål bredde
Yttermål høyde
Yttermål dybde
Vekt
Materiale
Type lås
Andre funksjoner
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.