Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Brukt

På Scandinavian Photo har vi et stort utvalg av brukte produkter, alt fra kamera, videokamera, objektiv og andre tilbehør. Alltid til en fornuftig pris. Våre brukte produkter er godt testet og fullt fungerende. Fordelene ved å kjøpe brukt er mange, ikke bare ut ifra et miljømessig utgangspunkt hvor man forlenger levetiden til produktet, men også at det ofte er veldig prisgunstig å kjøpe brukt. Ofte er det kun kosmetiske detaljer som skiller produktet fra en ny vare og det er som regel dette som påvirker prisen på det brukte produktet. 

Å handle brukt hos Scandinavian Photo er trygt for deg som kunde. Utover at vi gjøre grundige kontroller på de brukte produktene før vi selger de videre, gir vi deg minimum tre måneders garanti på alle våre bruktvarer.

Les mer om hvordan brukt fungerer hos Scandinavian Photo i vår blogg

41 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.