Din butikk for bilde, video og lyd i Stockholm!

Velkommen til butikken vår i Stockholm sentrum – Skandinavias største møteplass og butikk for alt innen fotografering, video og lyd. Her finner du markedets bredeste utvalg av bilde-, video- og lydprodukter for din kreative skapelse. Vi tilbyr også et fotostudio for utleie, arrangementsplass, et kreativt lydrom, serviceavdeling, et bredt spekter av utleie og ekspresskioskerhvor du kan utvikle bildene dine. Midt i butikken finner du også arbeidssalongen vår hvor du kan sitte og jobbe eller møte andre skapere – vi tilbyr kaffe!

Vi er lidenskapelig opptatt av å gi deg personlig service og råd - velkommen til butikken eller kontakt våre eksperter via telefon eller e-post.

Hjertelig velkommen!

Åpningstider

Mandag–fredag: 09:00–18:00
Lørdag: 11:00–16:00
Søn- och helligdager: Stengt

Vi tilbyr

 • Salg av hardware og tilbehør
 • Ekspertrådgivning
 • Demosortiment
 • Henting av bestillinger
 • Reparasjon og service
 • Fotostudio
 • Utleie
 • Eventområde
 • Soundrom
 • Worklounge
 • Ekspresskiosker

Kontaktinformasjon og besøksadresse

E-post: info@scandinavianphoto.se
Telefon: 0770-77 11 00

 

Vasagatan 14
111 20 Stockholm
Finn frem til butikken!

Lei vårt fotostudio i Stockholm!

Du har vel ikke gått glipp av at vår butikk på Vasagatan tilbyr muligheten til å leie et fullt utstyrt fotostudio? Butikkens sentrale beliggenhet overfor T-sentralen gjør studioet tilgjengelig for portrett-, person-, gruppe-, familie-, barne- samt produktfotografering. Utleiestudioets direkte forbindelse til butikken betyr at vi kan betjene deg på ett sted med utleie og salg for å utfylle utstyret ditt. Hvis du ønsker å motta hjelp fra en ansatt, vil det bli bestilt samtidig, til en kostnad på SEK 500 per time (ekskl. mva.).

Fotostudioet er 46 kvadratmeter stort med ca 5 meter i takhøyde og har både mulighet for fotografering med dagslys eller skjermet med bare studiolys. Studioet er utstyrt med produkter fra Profoto og Manfrotto.

Ta gjerne kontakt med oss med din bestillingsforespørsel!

Kontakt

Tel: 0770-77 11 00
E-post: info@scandinavianphoto.se

Prisliste

Priser ekskl. moms
2 timer: 900,-
4 timer: 1 700,- 
8 timer: 3 400,- 
Helligdag: 5 000,- (kl. 9–18 mandag til fredag)
Assistanse ved fotografering: 500,- per time (bestilles samtidig som studioet)

Avbestilling
Avbestilling av leietiden må gjøres senest 24 timer før, ellers vil full tid bli belastet. Vi tilbyr muligheten til å endre bookingtid gratis hvis det oppstår forhindringer.

Teknikkliste

Teknikkliste Leiestudio

Hyrstudio-Vasagatan-2.jpg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.