Om Scandinavian Photo

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i Scandinavian Photo elsker kreativitet i ulike former, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for både kunde og formål – til gode priser. SP er gjennomsyret av våre verdier med sterk lagånd, høy kvalitet, klart kundefokus og mye lidenskap.

Etter mer enn 40 år i bransjen har SP vokst til å bli Nordens ledende aktør innen foto, video og lyd. Det som startet med hovedfokus på kameraer og fotografering har utvidet seg til et bredt spekter av teknologiprodukter kombinert med inspirasjon og opplæring i form av ulike arrangementer. Våre kunder inkluderer alt fra nye kreatører, entusiaster og influencere til profesjonelle, bedrifter og produksjonsselskaper. Det vi har til felles med våre kunder er en lidenskap for kreativ innholdsskaping og teknologi.

SP har nettsalg i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og butikker i Oslo, StockholmHelsinki, Malmö, København, og Borås. Hovedkontor og sentrallager ligger i Borås. Vi har 140 ansatte og en omsetning på ca. 900 millioner kroner.

Les Scandinavian Photos historie her!

Handle trygt hos Scandinavian Photo

Vi etterstreber at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Derfor tilbyr vi blant annet en rekke forskjellige betalings- og fraktmåter som følger Forbrukerkjøpsloven (privatpersoner) og Kjøpsloven (juridiske foretak). Her kan du lese mer om våre kjøpsvilkår, garanti og forsikring, samt frakt- og betalingsvilkår

Hos Scandinavian Photo verner vi om våre kunders personvern og har du noen spørsmål rundt vår håndtering av dine personopplysninger kan du lese mer om kundeopplysninger og integritet her.

Er du usikker på hvilke vilkår som gjelder for ditt kjøp eller har andre spørsmål vilkår er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundetjeneste

Firmaopplysninger

Scandinavian Photo AS
Org. nr. 981 920 775
Kongens gate 23
0153 Oslo

Tel: 21 65 98 40
E-post: info@scandinavianphoto.no

Scandinavian Photo på Steen & Strøm i Oslo

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen