Om oss

Hvem er vi? 

Velkommen til Scandinavian Photo! 

Bildet og utstyret som gjør det mulig å skape, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo tilbyr et komplett sortiment for foto- og videointeresserte - uansett kunnskapsnivå. I tillegg til utstyr tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, kurs og råd. Alltid samme pris, uansett om du handler i butikk, på nett eller via telefon.

Scandinavian Photo er Nordens ledende kjede innen foto- og videoprodukter. I dag finner du oss i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Firmaets strategi er å kombinere netthandel med møtested i form av fysiske butikker i de største byene. Firmaet har i dag 110 ansatte og omsetter for omkring 750 millioner kroner.

Handle sikkert hos Scandinavian Photo

Vi etterstreber at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Derfor tilbyr vi blant annet en rekke forskjellige betalings- og fraktmåter som følger Forbrukerkjøpsloven (privatpersoner) og Kjøpsloven (juridiske foretak). Her kan du lese mer om våre kjøpsvilkår, garanti og forsikring, samt frakt- og betalingsvilkår. Vi følger selvsagt Forbrukerkjøpsloven retningslinjer som blant annet innebærer at du har 5 års reklamasjonsrett på samtlige produkter.

Hos Scandinavian Photo verner vi om våre kunders personvern og har du noen spørsmål rundt vår håndtering av dine personopplysninger kan du lese mer om kundeopplysninger og integritet her.

Er du usikker på hvilke vilkår som gjelder for ditt kjøp eller har andre spørsmål vilkår er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundetjeneste

Firmaopplysninger

Scandinavian Photo AS
Org. nr. 981 920 775
Tel: 21 65 98 40
E-post: info@scandinavianphoto.no

 

OM-OSS-WEB.jpg

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.