Om Scandinavian Photo

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i Scandinavian Photo elsker kreativitet i ulike former, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for både kunde og formål – til gode priser. SP er gjennomsyret av våre verdier med sterk lagånd, høy kvalitet, klart kundefokus og mye lidenskap.

Etter nesten 40 år i bransjen har SP vokst til å bli Nordens ledende aktør innen foto, video og lyd. Det som startet med hovedfokus på kameraer og fotografering har utvidet seg til et bredt spekter av teknologiprodukter kombinert med inspirasjon og opplæring i form av ulike arrangementer. Våre kunder inkluderer alt fra nye kreatører, entusiaster og influencere til erfarne utøvere, bedrifter og produksjonsselskaper. Det vi har til felles med våre kunder er en lidenskap for kreativ skapelse og teknologi.

SP har nettsalg i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og butikker i Stockholm, Oslo, Malmö, København, og Borås. Hovedkontor og sentrallager ligger i Borås. Vi har 140 ansatte og en omsetning på ca. 800 millioner kroner.

Handle sikkert hos Scandinavian Photo

Vi etterstreber at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Derfor tilbyr vi blant annet en rekke forskjellige betalings- og fraktmåter som følger Forbrukerkjøpsloven (privatpersoner) og Kjøpsloven (juridiske foretak). Her kan du lese mer om våre kjøpsvilkår, garanti og forsikring, samt frakt- og betalingsvilkår. Vi følger selvsagt Forbrukerkjøpsloven retningslinjer som blant annet innebærer at du har 5 års reklamasjonsrett på samtlige produkter.

Hos Scandinavian Photo verner vi om våre kunders personvern og har du noen spørsmål rundt vår håndtering av dine personopplysninger kan du lese mer om kundeopplysninger og integritet her.

Er du usikker på hvilke vilkår som gjelder for ditt kjøp eller har andre spørsmål vilkår er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundetjeneste

Firmaopplysninger

Scandinavian Photo AS
Org. nr. 981 920 775
Tel: 21 65 98 40
E-post: info@scandinavianphoto.no

 

OM-OSS-WEB.jpg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.