Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vi gir deg nøkkelen til å ta bedre bilder!

Her finner du alt fra produktnyheter, tester og intervjuer til spennende reportasjer og interessante produkttester. Følg med på bransjens seneste trender og nyheter, bli en enda bedre fotograf av våre smarte tips og bli inspirert av mange flotte bilder tatt av flinke fotografer fra forskjellige fotoverdner.

Hold deg oppdatert på fotoverdens siste nyheter hos oss! 

Saramonic Blink 500 – trådløs lyd til dine opptak

Saramonic Blink er et trådløst system for deg som ønsker trådløs lyd direkte inn i din lydopptaker, telefon eller ditt kamera. Systemet er lite og kompakt, så lite at du får plass til det i lommen og kan ta det med deg over alt hvor du går – perfekt for deg som skal ut og lage content. I tillegg er det svært enkelt å ta i bruk. Med andre ord er dette en løsning som passer for de fleste.

Les mer

19
des

Scandinavian highlights med Danielle Langedal

Landskap, livsstil og hunder. Dette er hva Danielle Langedal, fotograf, lærer og Sigma-ambassadør fotograferer og deler med sine godt over 15.000 følgere på Instagram. Når motivene du ønsker å fotografere er såpass variert som dette kan det være vanskelig å finne ett objektiv som gir deg det du trenger. Samtidig er det viktig at du er mobil nok, og ikke må bære for mye, slik at du er tilstede når motivene dukker opp. I dette innlegget deler Danielle sin anbefaling av et objektiv som gir henne nettopp denne fleksibiliteten!

Les mer

18
des

Fem julegavetips for deg som er ute i siste liten

Vi kjenner vel alle til det, før engang desember måned starter er alle desembers dager i kalenderen fylt opp av juleavslutninger, julebord og alt annet som skal gjøres før julefreden senker seg. Vi på Scandinavian Photo tenkte derfor å hjelpe deg litt i jakten på de perfekte julegavene dersom du enda ikke har funnet de.

Les mer

11
des

Hva har du i kameraveska, Markus Holm?

Markus Holms liv har siden barndommen vært gjennomsyret av fotografering. Det begynte med farfaren hans som fotograferte, og deretter hans far som dokumenterte sine barn og vakre landskap. Fotograferign har rett og slett vært en naturlig del i Markus sitt liv, og i dag jobber han som fotograf på heltid. Markus har gått fra å fotografere analogt til å være med på digitalkameraets inntok i år 2004. I dette blogginnlegget deler Markus hva han har i sin kameraveske på et spesifikt oppdrag - les mer og bli inspirert av Markus sin kreativitet.

Les mer

4
des

Brukt / Demo - Hva er hva?

Det finnes noen ulike typer brukte produkter som vi har valgt å benevne med "brukt", "returvare" og "demovare", som i prinsipp er er samme sak, men for f.eks. en bedrift kan det spille en rolle ift. om det er avtrekkbar moms på produktene, noe det f.eks. ikke er på bruktprodukter byttet inn fra privatpersoner.

Les mer

4
des

Brukt hos Scandinavian Photo - sånn her gjøres det!

Noen ganger kan vi føle det som om vi har "vokst fra" kameraet sitt, og tankene går mot nytt og oppgradert utstyr. Istedet for å la det gamle kameraet ditt stå og støve ned på hyllen kan du ta den med til oss på Scandinavian Photo, der vi bytter inn utstyret ditt mot en tilgodelapp i butikk. Ditt gamle utstyr kan gi ny fotoglede til noen andre!

Les mer

25
nov

VJUS - Making a Film Company

Anders Øvergaard hadde jobbet som freelance filmskaper i rundt 13 år og ble lei av å jobbe alene og å sitte med alt ansvaret selv, og tenkte tanken: "Hvorfor ikke bare samle folk man liker å jobbe med og lage et filmselskap?". Han bestemte seg derfor for å lage et filmselskap sammen med noen av sine venner. Nå har de jobbet sammen i filmkollektivet VJUS to år, og medlemmene ønsker aldri å jobbe alene igjen. Nå slipper VJUS en YouTube-serie i samarbeid med oss på Scandinavian Photo. I serien Making a Film Company deler VJUS sine erfaringer med å skape et filmkollektiv, og forteller oss om hvordan det er å jobbe med filmproduksjon sammen. La deg inspirere!

Les mer

5
nov

Scandinavian Highlights: How to become a better sports photographer with Simon Hedman

Simon Hedman is a Swedish sports and lifestyle photographer, filmmaker and editor based in Copenhagen, Denmark. He has a passion for capturing raw images that stay true to the moment as it happens in real time, with the purpose of documenting the emotions of why instead of what. During the years Simon has worked with international brands such as Strava, Continental AG, Craft Sportwear, AIR BNB, Stages Cycling, ULD Copenhagen and more. Now take part of Simon's best tips when it comes to sports and lifestyle photography!

Les mer

1
nov

Vesker for ditt kompakte systemkamera

Think Tank Mirrorless Mover – en serie med fire kameravesker i ulike størrelser, produsert i materiale av høy kvalitet (som alltid når det gjelder Think Tank), og spesielt designet for kompakte systemkameraer. Veskene er små og smidige, med avtagbar skulderrem, regntrekk og mange smarte løsninger, som magnetlås på frontlokket, metallglidelås og lettilgjengelige lommer. Samtlige vesker kan også brukes med Think Tanks midjebelte.

Les mer

31
okt

Klimastreiken gjennom Helena Lagerlöfs objektiv!

Den 23. september kalte FNs generalsekretær António Guterres verdenslederne til et ekstrainnsatt klimamøte på grunn av de store skolestreikene for klimaet. Rundt dette møtet planla Fridays for Future verden over en hel uke med aksjoner som begynte med en global skolestreik den 20. september, og avsluttet med en storstreik den 27. september, der bevegelsen oppfordret alle voksne om å delta for å presse politikerne til å handle i den pågående klimakrisen. Ca 60.000 demonstranter samlet seg i Stockholm for å stå opp for et bedre klima. Helena Lagerlöf, som er fotograf, fikk det store oppdraget å forevige den store klimastreiken ved hjelp av utstyr fra oss. Se bilder fra streiken, og kjenn den store kraften som befant seg tilstede der og da!

Les mer

28
okt

Recension: Wacom Cintiq Pro 13 med Anna Ileby

Anna Ileby, født i 1984 i Värmland, men bosatt i Småland, er utdannet billedkunstner ved blant annet Gerlesborgsskolen i Bohuslän og Pernbys Målarskola i Stockholm. Siden 2008 har hun drevet bloggen "Anna Ritar", og siden 2010 har hun jobbet som frilansillustratør på heltid. Hun liker blandingen av å reise til Stockholm og få inspirasjon, men trenger stillheten i Småland for å få tegnet uforstyrret, uten t-banestøy og dumplings. Anna er en einstøing, som trives bedre med å tegne enn å prate, og hun foretrekker også å tegne fremfor å omgås andre. Hun elsker å tegne portretter, rødhårede, øyne og buskete øyebryn. Anna har nå fått muligheten til å, etter å ha vunnet en konkurranse, teste tegnebrettet Wacom Cintiq Pro 13. Les hennes første tankeg om tegnebrettet, og bli inspirert av Annas fantastiske illustrasjoner!

Les mer

22
okt

Scandinavian highlights med Dag Knudsen

«Symmetricat» er et kunstfotoprosjekt laget av den anerkjente norske fotografen Dag Knudsen. Ved hjelp av symmetri som effekt portretterer Knudsen her ulike dyr, med hovedvekt på sphynx-katter. Hvert portrett er i tillegg gitt hver sin knallfargede bakgrunn. Serien har vært utstilt på Galleri Ramfjord i Oslo, samt i New York og Miami.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.