Inspirasjon og teknologi for kreativ innholdsskaping

Vi i SP elsker kreativitet og teknologi i ulike former. Her har vi samlet inspirasjon og produkttips for å gi deg verktøyene du trenger for å utvikle din kreative side.

Objekt som Subjekt: et samarbeid mellom Scandinavian Photo og Oslo Fotokunstskole

I forkant av åpningen av vår nye Tech Hall by Scandinavian Photo våren 2024 arrangerte vi en fotokonkurranse for studenter ved Oslo Fotokunstskole, med temaet «Objektet som Subjekt». Førstepremien var ikke bare fotoutstyr til en verdi av 25 000 kroner, i tillegg ble vinnerbildene deres vist frem i markedsføringen av den nye butikken vår.

Les mer

6
mai

Gaveideer

La oss hjelpe deg med å finne den rette gaven til en kreativ person! Her har vi samlet våre beste gaveideer til svært gode priser! Kjøp gaver for opptil 500, 1000, 1500, 3000 kroner og mer.

Les mer

8
mai

Illustratør Oscar Berg

Oscar Berg er en frilansillustratør som trives best med utfordrende oppdrag som får hjernen i gang. Han har laget fantastiske og detaljerte illustrasjoner av sp.tech-veskene våre og ønsker å bruke bildene til å visualisere veskenes funksjoner, ved å plassere de i øyeblikk hvor du knapt legger merke til dem. Oscar mener at dette er dingser som skal forenkle øyeblikkene vi allerede elsker.

Les mer

16
nov

Roland digitalpiano – spilleglede for alle

Roland har et piano for enhver anledning og passer like godt for nybegynnere som for den mer avanserte pianisten som ønsker et digitalpiano med naturlig spillefølelse og fyldig lyd. I FPX-serien finner du et piano i alle prisklasser hvor alle deler Rolands fine PHA-4 mekanisme, som gir deg en spilleopplevelse som du tidligere kun fant i akustiske pianoer. Øv med Rolands gratis app som låser opp funksjoner for pianoet ditt som både letter og forbedrer spilleopplevelsen din. Hos Scandinavian Photo finner du også en rekke tilbehør designet spesielt for Rolands digitale pianoer som pianostol, stativ og sustainpedal.

Les mer

14
nov

Jobbe hjemmefra

Arbeidsplassen er for mange ikke lenger bundet til en fysisk plass, og du har mulighet for å jobbe fra nesten hvor som helst. Takket være kommunikasjon via plattformer som Teams, Zoom og Slack kan du gjennomføre alle dine møter, kurs eller konferanser fra hjemmet. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape et hjemmekontor for undervisning, møter eller spill – vi har løsningen til en digital arbeidsplass for deg og dine kollegaer. En første del av det å ta med deg arbeidsplassen hjem er å utruste den med de riktige produktene og koble til utstyret ditt. Her gir vi deg tips om datamaskiner, skjermer og tilbehør som gjør hjemmekontoret mer effektivt.

Les mer

28
jun

Utstyr for fester og eventer

Få mest mulig ut av fritiden din, ta vare på de beste øyeblikkene og spre glede med riktig utstyr. Hos oss på SP finner du alt du trenger – enten du skal ha fest, arrangere et event eller henge på stranden. Vi har alt fra bærbare høyttalere og powerbanks til Polaroid-kameraer og mobilpakker, som gir deg muligheten til å skape en herlig atmosfære og felles minner.

Les mer

27
aug

Creating Timeless Stories With Morten Nordstrøm

Morten Nordstrøm is a Danish photographer who views himself as a storyteller, influenced by cinematic films and the look and feel of analogue film. Studying old techniques from old masters helps Morten achieve a timeless quality to his work. Here you can read more about Morten and be inspired by his pictures – and don't forget to join our live webinar with Morten on September 9th!

Les mer

23
jul

Tjen penger på videoene dine – Simeon Quarrie

Videografen Simeon Quarrie holdt et inspirerende foredrag under et direktesendt webinar på SP. Nå har du muligheten til å delta på arrangementet igjen! Finn ut hvordan du tjener penger på videoopprettingen din, og hør Simeon dele innsikten sin fra å jobbe som videograf under pandemien.

Les mer

20
jul

Lær deg å fotografere sport – Christian Walgram

Sportsfotograf Christian Walgram holdt foredrag under et direktesendt webinar på SP. Nå har du muligheten til å delta på eventet igjen! Lær hvordan du tar det riktige øyeblikket på kameraet, få tips om hvilket utstyr du trenger, og bli inspirert av fantastiske sportsbilder.

Les mer

8
jul

Hvordan overleve en pandemi som konsert- og reisefotograf – Kristoffer Alvarado

Konsert- og reisefotograf Kristoffer Alvarado holdt et inspirerende foredrag under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du muligheten til å oppleve eventet på nytt! Hør Kristoffer snakke om hvordan han har tilpasset sitt arbeid under pandemien og bli inspirert inspirert av hans fantastiske konsert- og reisebilder.

Les mer

18
jun

Opplev naturens magi – Niklas Virsen

Naturfotograf Niklas Virsen holdt et inspirerende foredrag under et digitalt arrangement hos oss i SP. Nå har du muligheten til å delta på eventet på nytt! Lær om naturfotografering og Sony Alpha-systemet, og la deg inspirere av Niklas magiske naturbilder.

Les mer

8
jun

Sports Photography With Christian Walgram

Since beginning his professional photography career in 2008, Canon Ambassador Christian Walgram has become one of the leading names in European sports photography. His dynamic and often intimate shots cover everything from Alpine skiing to football and motorsports. Here you can read more about Christian and be inspired by his pictures – and don't forget to join our live webinar with Christian on June 10th!

Les mer

27
mai

Adventure and Wildlife – Lucia Griggi

Naturfotograf Lucia Griggi holdt et inspirerende foredrag under et digitalt event hos oss i SP. Nå har du muligheten til å delta på eventet igjen! La deg inspirere av fantastiske eventyrbilder fra steder rundt om i verden og ta del i Lucias reise til å jobbe som profesjonell fotograf.

Les mer
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen