Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vi gir deg nøkkelen til å ta bedre bilder!

Her finner du alt fra produktnyheter, tester og intervjuer til spennende reportasjer og interessante produkttester. Følg med på bransjens seneste trender og nyheter, bli en enda bedre fotograf av våre smarte tips og bli inspirert av mange flotte bilder tatt av flinke fotografer fra forskjellige fotoverdner.

Hold deg oppdatert på fotoverdens siste nyheter hos oss! 

Lær deg mer om kikkerter med Berndt!

Med en kikkert i hånda har du mange muligheter til å se forskjellige ting på lenger avstand, som f.eks. dyr, natur eller sport. Berndt Axelsson, en av våre kunnskapsrike selgere som jobber i vår butikk i Stockholm, deler her fem tips om kikkerter med ulike egenskaper til deg som vurderer å skaffe deg en. Bli inspirert og lær deg mer om kikkerter sammen med Berndt!

Les mer

4
jul

10 tips til bedre reisebilder

Nå er det endelig ferietid! Kofferten pakkes, og nye reisemål skal utforskes. Men har du tørket støv av kamerautstyret ditt før sommeren? Vi har snakket med to fotoglade reisebloggere om valg av kamerautstyr på reise, forberedelser og hvordan du kan ta bedre og mer kreative bilder

Les mer

2
jul

Hva har du i kamerasekken, Ingeborg Lindseth?

«Livet er en reise – å reise er livet». Ingeborg Lindseth står bak en av Norges største reiseblogger, Hamaca Reiseblogg, og er tidligere medarbeider hos Scandinavian Photo. Hun er det en kan kalle over gjennomsnittet interessert i både fotografering og reise. På sin blogg deler hun både reiseinspirasjon i form av bilder, filmer og innlegg, men også en rekke tips til hvordan du skal få bedre reisebilder. I tillegg tilbyr hun både et gratis e-postkurs samt et mer omfattende nettkurs i reisefotografering.

Les mer

1
jul

Fire tips til bedre filmer med mobiltelefonen din

Det skapes mer og mer materiale ved hjelpe av mobiltelefonene våres, og for deg som vil skape raske klipp og filmer til sosiale medier eller bevare minnene fra reisen din finnes det en mengde måter å gjøre dette på, kun med mobiltelefonen din. Hvorfor ikke teste ut hva du kan gjøre med mobilen? Å filme med telefonen kan bli langt mer enn bare å filme ett minne, du kan skape svært proffe resultater gjennom noen enkle trinn, og med noe fiffig tilbehør, uten at det tar for stor plass i bagasjen din. Her har vi samlet fire tips for bedre filmer med mobiltelefonen din.

Les mer

13
jun

Fototips til dine sosiale medier med fotograf Viggo Lundberg

Hver dag lastes det opp omtrent 100 millioner bilder kun på Instagram. Dette betyr at konkurransen om synligheten er hard, og at du bare har noen millisekunder på deg ftil å fange interessen til den som ser, før personen scroller videre. Å fotografere for dine sosiale medier skiller seg egentlig ikke fra noen annen type fotografering. Det er de samme tommelfingerreglene som gjender - men av og til kan du trenge å tenke litt annerledes. Lys, direktehet og følelser blir enda viktigere enn ellers.

Les mer

21
mai

Rediger film med enkle midler!

Vlogging har de siste årene blitt en ny og trendy måte å kommunisere. I stedet for stillbilder begynner mer og mer bevegelig materiale å ses på kjente sosiale kanaler som Youtube, Facebook og Instagram. Denne vlogg-trenden er en spennende og nytenkende måte å dele sin hverdag på. Men hvordan gjør man det egentlig når det kommer til videoredigering av vlogger? Hvilket program skal man benytte seg av, og hvordan skal man tenke under arbeidet?

Les mer

20
apr

3 ulike objektiver for bryllupsfotografen

Bryllupsfotografering er, etter min mening, helt fantastisk. Å få være med og dele en av de største dagene i to menneskers liv, og å ha privilegiet og dokumentere det, er noe jeg liker veldig godt. Dersom du noen gang får sjansen anbefaler jeg deg virkelig å forsøke. Det er en utrolig kul opplevelse! Jeg elsker tempoet denne dagen, å få "pushet" utstyret sitt, og samtidig føle at man leverer en fortelling og historie med sine bilder i etterkant.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.