Inspirasjon og teknologi for kreativ skapelse.

Vi i SP elsker kreativitet og teknologi i ulike former. Her har vi samlet alt fra inspirerende blogginnlegg og temasider til nyheter, tester og tips om våre produkter, for å gi deg verktøyene du trenger til å utvikle din kreativitet.

Nå kommer supermånen – tagg oss i dine månebilder!

Omtrent hver 14. måned viser supermånen seg, som i år skjer i de tidlige morgentimene tirsdag 27. april. Det kalles supermåne når det er fullmåne mens månen er så nær jorden som mulig, og skinner dermed ekstra sterkt. Benytt anledningen til å fotografere månen og tagg oss i dine beste bilder for muligheten til å bli repostet!

Les mer

23
apr

An Island Adventure With Lucia Griggi

The wildlife and adventure photographer Lucia Griggi shares her journey through Scotland's dramatic Inner Hebrides with Canon EOS R6 and RF 70-200mm f/4L IS USM. In this article, you can read about Lucia's experience with the Canon gear, learn about her techniques and be inspired by her photos – and don't forget to join our digital event with Lucia on April 29th!

Les mer

8
apr

Outdoor Adventures – Martin Bissig

Eventyrfotografen Martin Bissig holdt et inspirerende foredrag under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du muligheten til å delta på arrangementet igjen! Lær om utendørs- og actionfotografering, og bli inspirert av Martins fototurer til fantastiske steder rundt om i verden.

Les mer

1
apr

Fem tips for bedre bilder av kjæledyret ditt

Vil du lære å ta virkelig gode bilder av kjæledyret ditt? Her finner du fotograf Harri Tarvainens beste tips for å fange øyeblikkene med kjæledyret ditt og lage bilder som formidler følelser. Bli inspirert og lær mer her!

Les mer

5
mar

Lær deg mer om Samyang

Samyang er et selskap som lager rimelig optikk av høy kvalitet for mange populære objektivfatninger. Målgruppen er bred og Samyang tilbyr objektiver for både nybegynner og profesjonelle fotografer. Her har du en fin mulighet til å utdype din kunnskap om deres høyt verdsatte AF og XEEN-serier.

Les mer

5
mar

Dramatisk photoshoot med Godox-blitser

Bli med fotograf Mikael Järnåsen når han tester Godox AD200 TTL sammen med røyk i et dramatisk miljø for å skape en ny serie bilder til et pågående visuelt kunstprosjekt. Tidligere har han jobbet med speedlights, og nå har han oppdaget fordelene med de kraftigere AD-blitsene fra Godox.

Les mer

1
mar

Fire tips til bedre filmer med mobiltelefonen din

Det skapes mer og mer materiale ved hjelpe av mobiltelefonene våres, og for deg som vil skape raske klipp og filmer til sosiale medier eller bevare minnene fra reisen din finnes det en mengde måter å gjøre dette på, kun med mobiltelefonen din. Hvorfor ikke teste ut hva du kan gjøre med mobilen? Å filme med telefonen kan bli langt mer enn bare å filme ett minne, du kan skape svært proffe resultater gjennom noen enkle trinn, og med noe fiffig tilbehør, uten at det tar for stor plass i bagasjen din. Her har vi samlet fire tips for bedre filmer med mobiltelefonen din.

Les mer

26
feb

Vintersportfotografens beste tips for magiske bilder i snøen

Vinterlandskap, ski og vakker utsikt kan være fantastisk å fange på kameraet. Her deler vintersportsfotografen og Canon-ambassadøren Richard Walch sine beste tips for bedre fotografering i skibakken – fra å velge riktig vinterkamera til de beste fokusinnstillingene for å fange alle hendelser. Se tipsene og bli inspirert her!

Les mer

5
feb

7 tips for bedre vinterfotografering!

Ønsker du å fotografere virkelig nydelige vinterbilder? Vi har samlet tips om hva du bør tenke på for å gjøre vinterfotograferingen så bra som mulig – med alt fra forberedelse til fototeknikker og produkttips. Bli inspirert og lær mer her!

Les mer

22
jan

Kom i gang med astrofoto – Göran Strand

Astrofotograf Göran Strand holdt foredrag under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du muligheten til å delta i eventet igjen! Lær mer om astrofotografering, hvilket utstyr du trenger og dra nytte av Görans tips og råd for enkelt å komme i gang. Bli med!

Les mer

5
jan

Portraits and Fashion – Wanda Martin

Mote- og portrettfotografen Wanda Martin bød på en inspirasjonsforelesning under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du mulighet til å se eventet på nytt! Følg med og bli inspirert av Wandas fotostil som preges av romantikk kombinert med rock'n'roll.

Les mer

4
des

Fuglenes verden – Jonas Classon

Den prisbelønte fuglefotografen Jonas Classon holdt et inspirerende foredrag under en digitalt event på SP. Nå har du muligheten til å delta i eventet igjen! Bli med oss på en omvisning i fugleverdenen og få et dypdykk inn i Jonas' pågående fotoprosjekt.

Les mer

3
des

Vi tester Fujifilm X-S10

Fujifilm X-S10 presenteres som et avansert kamera som er enkelt å bruke. Jeg har hatt æren av å prøve dette rimelige systemkameraet og tok det med meg under søndagsturen for å teste dets ulike funksjoner. Det er en kompakt systemkamera som er enkelt å bære med seg, og du bør kunne publisere bildene dine raskt på sosiale medier eller skrive dem ut – uten masse redigering.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.