Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vi gir deg nøkkelen til å ta bedre bilder!

Her finner du alt fra produktnyheter, tester og intervjuer til spennende reportasjer og interessante produkttester. Følg med på bransjens seneste trender og nyheter, bli en enda bedre fotograf av våre smarte tips og bli inspirert av mange flotte bilder tatt av flinke fotografer fra forskjellige fotoverdner.

Hold deg oppdatert på fotoverdens siste nyheter hos oss! 

Scandinavian Highlights med Kim Jenssen

Midt i den villeste naturen, mellom stupbratte fjell eller utaskjærs en dag med ruskevær - det er hvor du stort sett finner Kim Jenssen. Den naturglade nordlendingen er nemlig ikke redd for å utforske naturen også i dårlig vær, med kameraet parat.

Les mer

Produkter som nevnes i innlegget

Feire vinterferien med oss

Vinterferien er for mange en aktiv pause fra hverdagen sammen med nære og kjære, eller kanskje bare tid til å komme på plass med alt du ikke har rukket gjennom høsten og julestria. Hos oss finner du en rekke produkter for å berike vinterferien, både innendørs og utendørs, hjemme eller på ferie. Les, bli inspirert og klikk deg så videre for å finne passende produkter for innendørs og utendørs aktiviteter.

Les mer

En spennende introduksjon ytterst i havgapet

Vi var en fin liten gruppe som spent troppet opp ved båten, en onsdag morgen i februar. Ikledd hver vår kledelige «high visibility»-dress ble vi tatt godt imot av «Ørnemannen», eller Ole Martin Dahle som han egentlig heter. Vi klatret om bord i rib-en som skulle ta oss med ut på eventyr denne morgenen, og selv om det sluddet vannrett idet vi tøffet avgårde, var det ingen sure miner å spore.

Les mer

Få ut mer av bildene dine med vår fotoservice!

Når det kommer til fotografering er det i dag superlett å ta et bilde og samle opp en rekke minner fra ulike hendelser i livet. Uansett om du bruker et systemkamera eller om du fotograferer med mobilen er risikoen stor for at bildene havner på en harddisk og ikke kommer til bruk. For hvor ofte ser man egentlig på bildene fra ferieturen for tre år siden? Her vil vi gi deg inspirasjon, tips og idéer til hva du kan gjøre med bildene dine for på en enkel måte se tilbake på, mimre og vise frem bildene dine både for deg selv og for dine nærmeste.

Les mer

Gjesteblogg: Olas beste tips til en vellykket podcast!

Podcastprodusent Ola Ringdahl beskriver seg selv som et Kinderegg – tre overraskelser i en. Han jobber som speakerstemme og høres blant annet i C More-trailere og i programmet Sveriges Mesterkokk som sendes på svensk TV4. Ola har flere års erfaring som produsent på Sveriges Radio og Utbildningsradion, men har fremfor alt jobbet med intern og ekstern bedriftskommunikasjon. Han brenner for å hjelpe bedrifter og organisasjoner å skape, utvikle og bestille podcaster for sitt varemerke.

Les mer

Lysformere – hvilken skal du velge?

Enten du går med tanker om å kjøpe en blits eller belysning med fast lys, eller om du alt har belysning, er det på tide å fundere over hva slags lysformere du vil bruke. Med en lysformer kan du påvirke blitsens egenskaper ved å forandre lysets form, størrelse og spredning. Dette for å skape et helt nytt lys, samt ha muligheten for å skape kreative lyssettinger. Det finnes et enormt utvalg av lysformere som gir deg et tusentalls kombinasjoner – ikke bekymre deg, vi skal guide deg til å finne rett valg for deg!

Les mer

Recension del II: Wacom Cintiq Pro 13 med Anna Ileby

Anna Ileby, født 1984 i Värmland men bosatt i Småland, er utdannet bildekunstner ved blant annet Gerlesborgsskolan i Bohuslän og Pernbys Målarskola i Stockholm. Anna driver bloggen Anna Ritar og jobber som frilansillustratør på heltid. Anna har nå fått muligheten, etter en konkurranse, å teste tegnebrettet Wacom Cintiq Pro 13. Les hennes tanker om tegnebrettet etter hun har brukt det en stund.

Les mer

Saramonic Blink 500 – trådløs lyd til dine opptak

Saramonic Blink er et trådløst system for deg som ønsker trådløs lyd direkte inn i din lydopptaker, telefon eller ditt kamera. Systemet er lite og kompakt, så lite at du får plass til det i lommen og kan ta det med deg over alt hvor du går – perfekt for deg som skal ut og lage content. I tillegg er det svært enkelt å ta i bruk. Med andre ord er dette en løsning som passer for de fleste.

Les mer

Scandinavian highlights med Danielle Langedal

Landskap, livsstil og hunder. Dette er hva Danielle Langedal, fotograf, lærer og Sigma-ambassadør fotograferer og deler med sine godt over 15.000 følgere på Instagram. Når motivene du ønsker å fotografere er såpass variert som dette kan det være vanskelig å finne ett objektiv som gir deg det du trenger. Samtidig er det viktig at du er mobil nok, og ikke må bære for mye, slik at du er tilstede når motivene dukker opp. I dette innlegget deler Danielle sin anbefaling av et objektiv som gir henne nettopp denne fleksibiliteten!

Les mer

Fem julegavetips for deg som er ute i siste liten

Vi kjenner vel alle til det, før engang desember måned starter er alle desembers dager i kalenderen fylt opp av juleavslutninger, julebord og alt annet som skal gjøres før julefreden senker seg. Vi på Scandinavian Photo tenkte derfor å hjelpe deg litt i jakten på de perfekte julegavene dersom du enda ikke har funnet de.

Les mer

Hva har du i kameraveska, Markus Holm?

Markus Holms liv har siden barndommen vært gjennomsyret av fotografering. Det begynte med farfaren hans som fotograferte, og deretter hans far som dokumenterte sine barn og vakre landskap. Fotograferign har rett og slett vært en naturlig del i Markus sitt liv, og i dag jobber han som fotograf på heltid. Markus har gått fra å fotografere analogt til å være med på digitalkameraets inntok i år 2004. I dette blogginnlegget deler Markus hva han har i sin kameraveske på et spesifikt oppdrag - les mer og bli inspirert av Markus sin kreativitet.

Les mer

Brukt / Demo - Hva er hva?

Det finnes noen ulike typer brukte produkter som vi har valgt å benevne med "brukt", "returvare" og "demovare", som i prinsipp er er samme sak, men for f.eks. en bedrift kan det spille en rolle ift. om det er avtrekkbar moms på produktene, noe det f.eks. ikke er på bruktprodukter byttet inn fra privatpersoner.

Les mer

Brukt hos Scandinavian Photo - sånn her gjøres det!

Noen ganger kan vi føle det som om vi har "vokst fra" kameraet sitt, og tankene går mot nytt og oppgradert utstyr. Istedet for å la det gamle kameraet ditt stå og støve ned på hyllen kan du ta den med til oss på Scandinavian Photo, der vi bytter inn utstyret ditt mot en tilgodelapp i butikk. Ditt gamle utstyr kan gi ny fotoglede til noen andre!

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.