Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vi gir deg nøkkelen til å ta bedre bilder!

Her finner du alt fra produktnyheter, tester og intervjuer til spennende reportasjer og interessante produkttester. Følg med på bransjens seneste trender og nyheter, bli en enda bedre fotograf av våre smarte tips og bli inspirert av mange flotte bilder tatt av flinke fotografer fra forskjellige fotoverdner.

Hold deg oppdatert på fotoverdens siste nyheter hos oss! 

Lær deg mer om Podcast

Podcast, pod, poddradio - kjært barn har mange navn. Å starte en podcast behøver ikke være avansert og å gå fra en idé til sending kan gå fort. Funder ut en innriktning eller et emne som din podd skal handle om, velg ut et antall produkter som passer deg og siden er du i gang! Her finner du produkttips, inspirasjon og gode råd til deg som vil starte å podde eller allerede har en podcast og vil fordype din kunnskap.

Les mer

6
apr

Lær deg mer om naturfoto

Naturen er et perfekt sted for å fotografere vakre bilder. Lyset som skinner gjennom skogen en tidlig morgen eller en sen ettermiddag kanskape utrolig fine farger og effekter i bildene. Tålmodighet og bra utstyr hjelper deg en god bit på veien når du er ute i naturen og fotograferer. Her har vi samlet produkttips, inspirasjon og gode råd til deg som vil ta enda bedre bilder ute i naturen.

Les mer

6
apr

Streama enkelt med CamLink 4K

Å sende live har aldri vært enklere. Vi kan, gjennom våre mobiltelefoner, direkterapportere både fra de sosiale plattformene i form av YouTube, Instagram og Facebook. Ønsker du å livestreame fra ditt studio eller hjemmekontor er det ikke vanskeligere enn å plugg inn en USB-pinne i din datamaskin. Hos SP har vi mange produkter til dette. Ønsker du den enkleste og mest prisgunstige løsningen anbefaler vi her CamLink 4K fra Elgato, som er et videokort for din datamaskin for under 1500 kroner.

Les mer

20
mar

Sigma fp – stort kamera i liten størrelse

Som et ultrakompakt, speilløst fullformatskamera, passer Sigma fp perfekt både til fotografering og videoopptak. Kameraet har L-mount-fatning, samt fungerer i bruk med Sigmas adapter MC-21, noe som gir et bredt utvalg for objektiver med Canon-fatning. Vår medarbeider Max Berntsson Lagerdahl har testet kameraet, og han er full av lovord.

Les mer

18
mar

Jobb og livestream fra ditt hjemmekontor

Arbeidsplassen er for mange ikke lenger bundet til en fysisk plass, og du har mulighet for å jobbe fra nesten hvor som helst. Takket være kommunikasjon via plattformer som Skype, YouTube og Teams kan du gjennomføre alle dine møter, kurs eller konferanser fra hjemmet. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape et hjemmekontor for undervisning, møter eller spill – vi har løsningen til en digital arbeidsplass for deg og dine kollegaer.

Les mer

17
mar

Test av Moza Air 2 og Slypod

Moza Air 2 og Slypod er to av markedets hotteste snakkiser når det kommer til gimbaler og sliders. Fotograf Jonas Nimmersjö har testet disse for en reportasje til bladet Monitor. Jonas driver sin egen bedrift med fokus på både stillbilde og video, og har også en tjeneste som skribent og fotograf for Frälsningsarmén. Jonas fikk teste Moza Air 2 og Slypod i noen uker, og her kan du lese om hva han synes om produktene.

Les mer

15
mar

Topp fem SP-favoritter:

Vi på Scandinavian Photo elsker alle våre produkter, men det finnes de vi holder litt ekstra tett til hjertet, og som alltid leverer. Alt fra objektiver, til kameravesker og gimbaler. Her forteller vi om våre topp 5 SP-favoritter som du burde lese mer om!

Les mer

10
mar

Canon EOS C500 Mark II

Med Canon EOS C500 Mark II kan du skape 4K-filmer med stort dynamisk område, velge blant et stort utvalg av objektiver, opptaksformat og framerate men fremfor alt bytte objektivfatning. Kameraet har mulighet for å spille inn Cinema RAW light med 5.9K eller 4K 4:2:2 bit XF-AVC. Du får nå mulighet til å kunne lagre Cinema RAW light 5.9K direkte på CFexpress-kortet.

Les mer

26
feb

Test av nye Wacom One 13"

Det hersker ingen tvil om at Wacom er en ledende produsent av kvalitetstegnebrett og -skjermer for illustratører og fotografer. Blant deres produkter finner du alt fra nybegynnerplater til store skjermer for profesjonelle kreatører som jobber i studio. Men frem til nå har det vært vanskelig å få tak i et tegnebrett som ikke overstiger 6000 kroner, noe som kan være tøft for budsjettet til den ikke-profesjonelle kreatøren. I dette segmentet passer Wacom One 13" perfekt inn – for en hyggeligere pris får du et svært anvendelig tegnebrett som tar deg lang, om kanskje ikke helt opp i proffnivå.

Les mer

18
feb

Scandinavian Highlights med Kim Jenssen

Midt i den villeste naturen, mellom stupbratte fjell eller utaskjærs en dag med ruskevær - det er hvor du stort sett finner Kim Jenssen. Den naturglade nordlendingen er nemlig ikke redd for å utforske naturen også i dårlig vær, med kameraet parat.

Les mer

12
feb

Feire vinterferien med oss

Vinterferien er for mange en aktiv pause fra hverdagen sammen med nære og kjære, eller kanskje bare tid til å komme på plass med alt du ikke har rukket gjennom høsten og julestria. Hos oss finner du en rekke produkter for å berike vinterferien, både innendørs og utendørs, hjemme eller på ferie. Les, bli inspirert og klikk deg så videre for å finne passende produkter for innendørs og utendørs aktiviteter.

Les mer

12
feb

En spennende introduksjon ytterst i havgapet

Vi var en fin liten gruppe som spent troppet opp ved båten, en onsdag morgen i februar. Ikledd hver vår kledelige «high visibility»-dress ble vi tatt godt imot av «Ørnemannen», eller Ole Martin Dahle som han egentlig heter. Vi klatret om bord i rib-en som skulle ta oss med ut på eventyr denne morgenen, og selv om det sluddet vannrett idet vi tøffet avgårde, var det ingen sure miner å spore.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.