Inspirasjon og teknologi for kreativ skapelse.

Vi i SP elsker kreativitet og teknologi i ulike former. Her har vi samlet alt fra inspirerende blogginnlegg og temasider til nyheter, tester og tips om våre produkter, for å gi deg verktøyene du trenger til å utvikle din kreativitet.

7 tips for bedre vinterfotografering!

Ønsker du å fotografere virkelig nydelige vinterbilder? Vi har samlet tips om hva du bør tenke på for å gjøre vinterfotograferingen så bra som mulig – med alt fra forberedelse til fototeknikker og produkttips. Bli inspirert og lær mer her!

Les mer

22
jan

Kom i gang med astrofoto – Göran Strand

Astrofotograf Göran Strand holdt foredrag under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du muligheten til å delta i eventet igjen! Lær mer om astrofotografering, hvilket utstyr du trenger og dra nytte av Görans tips og råd for enkelt å komme i gang. Bli med!

Les mer

5
jan

Portraits and Fashion – Wanda Martin

Mote- og portrettfotografen Wanda Martin bød på en inspirasjonsforelesning under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du mulighet til å se eventet på nytt! Følg med og bli inspirert av Wandas fotostil som preges av romantikk kombinert med rock'n'roll.

Les mer

4
des

Fuglenes verden – Jonas Classon

Den prisbelønte fuglefotografen Jonas Classon holdt et inspirerende foredrag under en digitalt event på SP. Nå har du muligheten til å delta i eventet igjen! Bli med oss på en omvisning i fugleverdenen og få et dypdykk inn i Jonas' pågående fotoprosjekt.

Les mer

3
des

Vi tester Fujifilm X-S10

Fujifilm X-S10 presenteres som et avansert kamera som er enkelt å bruke. Jeg har hatt æren av å prøve dette rimelige systemkameraet og tok det med meg under søndagsturen for å teste dets ulike funksjoner. Det er en kompakt systemkamera som er enkelt å bære med seg, og du bør kunne publisere bildene dine raskt på sosiale medier eller skrive dem ut – uten masse redigering.

Les mer

2
des

Julegavetips – vi har funnet frem årets beste gaver

Lurer du på hva du skal kjøpe som gaver til jul? Vi har samlet julegavetips som dine nære og kjære kommer til å sette pris på. Dra nytte av tipsene og bli inspirert her!

Les mer

23
jul

Lær deg å livestreame med Alister Chapman & Sony PXW-Z90

Vil du lære hvordan du strømmer videoene dine direkte på YouTube eller Facebook? Den britiske filmfotografen Alister Chapman går gjennom steg for steg hvordan man kan strømme direkte med Sonys PXW-Z90-videokamera. Sjekk ut videoen og bli inspirert her!

Les mer

10
jul

Guest blog: Photographing in the Arctic – Florian Ledoux

My name is Florian Ledoux. I am a wildlife award-winning photographer, based in Tromsø and working at the polar regions. I work with international magazines such as National Geographic, Le Figaro, The Time US, BBC Seven Worlds One Planet, and Netflix Our Planet. My work has been exhibited worldwide in places such as The Smithsonian Natural History Museum of Washington, The Californian Academy of Science, The Red Dot Museum, and during film festivals such as the Ocean Film Festival world tour and the Wildlife Conservation Film Festival. Not only am I an image-maker but also an enthusiast, an outdoor/mountain person, an explorer, and a conservationist.

Les mer

26
jun

Gjesteblogg: 7 tips for å lykkes på sosiale medier – Vass Kommunikation

Søstrene Helena og Johanna Engström har de siste fem årene drevet Vass Kommunikation – et kommunikasjonsbyrå med fokus på sosiale medier, employer branding, kurs, copy og content. Nå har de samlet sine beste tips på hva du bør tenke på for å nå ut på sosiale medier på den beste måten. La deg inspirere og ta del i tipsene her!

Les mer

9
jun

Mavic Air 2 - en av de kraftigste dronene noensinne

Mavic Air 2 er den perfekte følgesvennen når du som innholdskaper vil være innovativ med nye og spennende vinkler som ellers ikke ville vært mulig med et "tradisjonelt" kamera - forutsatt at du ikke eier et helikopter. Bruk isåfall helikopteret! Koble opp og kontroller dronen med din mobiltelefon og ha en rekkevidde mellom drone og kontroller på opp til 10 km med OcuSync 2.0.

Les mer

25
mai

Gjesteblogg: Å sitte i skjul ved Hornborgasjön – Elisabeth Landberger

Elisabeth Landberger er i bunn og grunn naturfotograf, men hun jobber også med andre sjangere. De siste årene har hun lagt fokus på å holde kurs innen foto og har samarbeidet med ulike aktører, ikke minst oss på SP. Hun brenner for at andre skal lære og vokse innen foto, og er en høyt verdsatt kursleder. Med sin bakgrunn som designer og keramiker har Elisabeth nærmest kunstneriske uttrykk i sine bilder. Det synes ikke minst i hennes multieksponeringer av traner. Her forteller hun mer om sine møter med tranene og viser sluttresultatet av sin tranefotografering!

Les mer

20
mai

Gjesteblogg: Vanbot – Ester Ideskog

Jeg heter Ester Ideskog, og foruten å lage musikk under navnet Vanbot er jeg også stolt mentor for Teenage Engineering. Jeg startet å jobbe med Teenage Engineerings produkter da jeg sammen med Johannes Berglund og Petter Winnberg lagde mitt tredje album Siberia på den Transsibirske jernbanen. Vi hoppet på toget i Moskva, satte opp et lite studio med Pocket Operators og OP-1 sammen med Volca KORG, MPC500, multieffektpedal og en 4-kanals digitalport - og da vi kom frem til Beijing var albumet ferdig.

Les mer

4
mai

Scandinavian favourites: LaCie-harddisker – stabil og sikker lagring

En backup er en av de viktigste tingene vi har som fotografer. For å kjenne deg ekstra sikker, eller når du behøver mer plass for flere bilder eller videoer når du er ute og fotograferer, kan du benytte deg av en LaCie Rugged-harddisk. Den er ikke fremmed for tøffe tak, da den er støt-, støv- og vanntettet. Perfekt å ha med ute i felt!

Les mer
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.