Black Week

Denne kampanjen er avsluttet...

...men sjekk ut våre aktive kampanjer her!

Du kan også bli medlem i vårt community eller abonnere på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av når neste store kampanje eller salg starter!

Se våre tilbakevendende kampanjer

Black Week | Singles Day | Romjulssalg | JanuarsalgCrazy WeeksSpring Vibes | Back to Work

Når er Black Week og Black Friday 2024?

Black Friday 2024 faller på den 29. november, noe som betyr at Black Week begynner mandag 25. november uke 48 og avsluttes med Cyber Monday den 2. desember uke 49. Som kampanje er det mange butikker som starter Black Week enda tidligere.

Black Week starter om...

Hva er Black Week?

Black Week er en forlengelse av Black Friday, da én dag rett og slett ikke var nok! Hele fenomenet startet i Philadelphia, USA, og har blitt en av verdens største shoppingdager med en hel uke med salg og gode priser. Black Week er starten på julehandelen, så det er bare å benytte anledningen til å gjøre flere gode kjøp av julegaver allerede i slutten av november!

Når er det Black Friday?

Black Friday i 2024 er 29. november. Den faller alltid på dagen etter Thanksgiving, normalt den fjerde fredagen i november. Mange amerikanere har fri fra jobb under Thanksgiving, så Black Friday og Cyber Monday har historisk sett vært en måte for butikkene å kickstarte julehandelen på. Begrepet Black Friday begynte å spre seg i USA på midten av 70-tallet og er i dag en av de største shopping- og salgsdagene i USA.

  • Black Friday 2024 er den 29. november
  • Black Friday 2025 er den 28. november
  • Black Friday 2026 er den 27. november
  • Black Friday 2027 er den 26. november
  • Black Friday 2028 er den 24. november

Black Week i Norge og hos Scandinavian Photo

Tradisjonen kom til Norge i 2010, og siden den gang har mange forhandlere sluttet seg til det populære konseptet. Vi i Scandinavian Photo var med på Black Friday for første gang i 2015, og vi er allerede i gang med å fylle på med mange gode tilbud på nett, telefon og i alle våre butikker.

Mens du venter...

Ta en titt på våre andre aktive kampanjer mens du venter. Benytt også anledningen til å bli medlem i vårt community hvis du ikke allerede er det!

Viser 0 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK