BLACK WEEK

Black Week er i gang! Mellom 23–30/11 kan du benytte deg av reduserte priser og fantastiske tilbud på populære produkter på nett og i butikk. Vil du handle trygt og samtidig få personlig rådgivning? Ring våre eksperter på 21 65 98 40, mandag–fredag kl. 10–18, lørdag kl 11–16 .

Vi følger Folkehelseinstituttets anbefalinger og har utført sikkerhetstiltak for en trygg opplevelse i vår butikk. For mer informasjon om hvordan vi håndterer Covid-19, se her.

Forlenget åpent kjøp! Du har bytte- og returrett helt frem til 7/1 2021. Black Week tilbudene gjelder så lenge lageret rekker eller t.o.m. 30/11. Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg. Kampanjen gjelder ikke forhandlere og det er maksimalt en vare per kunde.

112 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Objektivfatning
Sensorstørrelse
Værtettet
Lukkertype
Raw stillbilde
Vinklingsbar skjerm
Touchscreen
Søkertype
Sensortype
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.