Black Week

Når er Black Week og Black Friday 2022?

Black Friday faller i 2022 på den 25. november, noe som betyr at Black Week begynner mandag 21. november uke 47 og avsluttes med Cyber Monday den 28. november uke 48.

Black Week starter om...

Black Week hos Scandinavian Photo

Black Friday faller på 25. november 2022 og hos oss kan du finne virkelig gode tilbud gjennom hele Black Week med rabaterte produkter, både på nett og i butikk. Blant våre tilbud finner du alt fra systemkameraer, videokameraer, datamaskiner, skrivere, mikrofoner och hodetelefoner, og selvfølgelig tilbehøret du trenger, til både nybegynnere og profesjonelle. Vi vil fylle på med produkter og nye tilbud fortløpende, men vær rask – tilbudene er bare tilgjengelige i begrenset antall!

Om Black Week

Black Friday er opprinnelig et amerikansk fenomen som startet i Philadelphia og er i dag en av verdens største shoppingdager, som nå har utvidet seg fra en dag til en hel uke med salg og tilbud. Black Week er starten på julehandelen, så bruk anledningen til å gjøre flere kupp på julegaver allerede i slutten av november!

Black Friday faller alltid på den fjerde fredagen i november, dagen etter Thanksgiving. Mange amerikanere har fri på Thanksgiving, så Black Friday og Cyber Monday har historisk vært butikkenes måte å starte julehandelen på. Begrepet Black Friday begynte å spre seg i USA på midten av 1970-tallet og er i dag en av de største shopping- og salgsdagene i USA.

Tradisjonen kom først til Norge i 2010, og siden da har mange butikkjeder hengt seg på dette populære konseptet. Vi i Scandinavian Photo deltok på Black Friday for første gang i 2015 og er allerede i ferd med å laste opp med mange gode tilbud på nettet, på telefon og i alle butikkene våre.

Bli medlem for å motta e-post når Black Week starter

Ikke gå glipp av når Black Week starter og alle våre andre gode tilbud. Bli medlem hos oss på Scandinavian Photo, slik at du ikke går glipp av kampanjene våre.

Når du er medlem hos oss, kan du:

  • Få personlige tilbud
  • Ta del i nyheter, inspirasjon og kampanjer
  • Lagre favorittproduktene dine
  • Se tidligere bestillinger
  • Spore pakkene dine
  • Oppdatere kontaktdetaljene dine

Vi brenner for å inspirere deg og hjelpe deg med å finne verktøyene du trenger for å utvikle deg i din kreative skapelse.

Registrer deg nå!

Scandinavian Photo – Registrer konto

Registrer deg nå!

Ditt passord må bestå av minst 6 tegn.

Mens du venter...

Sjekk også ut våre andre aktive kampanjer mens du venter.

 

0 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.