Singles Day

Feir Singles Day med oss i SP

Singles Day faller 11. november hvert år – 11/11 – en dato som bare består av ettall, som symboliserer en enkelt person. Opprinnelig var Singles Day ment som tilsvarende Valentinsdagen, men har etter hvert blitt verdens største shoppingdag når det gjelder omsetning. Tradisjonen oppsto i Kina og begynte som en idé blant studenter, men spredte seg raskt over hele verden som en handelsdag med gode kjøp, salg og reduserte priser.

I dag er Singles Day en handledag for alle, uavhengig av forholdsstatus. Vi i SP feirer Singles Day med gode priser på mange kameraer, videoprodukter og dronerfotoutstyr, datamaskiner, hodetelefoner, belysning og mange andre spennende produkter.

Velkommen inn 11. november og feir Singles Day med oss!

Mens du venter...

Sjekk ut våre aktive kampanjer mens du venter på Singles Day!

Se våre tilbakevendende kampanjer

Black Week | Singles Day | Julegavetips | Romjulssalg | Crazy WeeksSpring Vibes | Back to Work

0 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.