Singles Day

Feir Singles Day den 11/11 2024!

Singles Day faller 11. november hvert år – 11/11 – en dato som bare består av ettall, som symboliserer en enkelt person. Den har etter hvert blitt verdens største shoppingdag med rabatter på alle mulige typer produkter, alt fra beauty og mote til innredning og elektronikk.

Hva er Singles Day?

Opprinnelig en studentoppfinnelse ved Nanjing University, Singles Day var ment som et motstykke til Valentinsdagen, for unge single for å feire sin singelstatus ved å kjøpe gaver til seg selv. Ideen startet på 1990-tallet og spredte seg deretter over hele Kina.

Mange forbrukere så det som en mulighet til å unne seg en gave, eller gjøre tidlige julegavekjøp. Fenomenet nådde snart utenfor Kina og spredte seg over hele verden via kinesiske e-handelsselskaper som slo til, og skapte en handelsdag med gode kjøp, salg og rabatterte priser under Singles Day.

Singles Day er nå verdens største shoppingdag, målt i omsetning. Takket være at shoppingdagen er så enorm i Kina med flere internasjonale e-handlere, har dette fenomenet hatt større spredning og omsetning enn Black Friday. I dag feires Singles Day i store deler av verden og har også gått over fra å være en enkelt dag til flere dager.

Singles Day på Scandinavian Photo

I dag er Singles Day en shoppingdag for alle, uavhengig av forholdsstatus. Vi i SP feirer Singles Day med kampanjepriser på massevis av kameraer, videoprodukter, dronerfotoutstyr, datamaskiner, hodetelefoner, lysutstyr og mange andre spennende produkter.

Velkommen 11. november for å feire Singles Day med oss!

Opprett en konto allerede i dag slik at du ikke går glipp av kommende tilbud.


Mens du venter...

Sjekk ut våre aktive kampanjer mens du venter på Singles Day!

Viser 0 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen