Back to work!

Høstens arbeidstimer nærmer seg, og det er kanskje på tide å oppgradere til en raskere datamaskin eller investere i bedre lyd? Uansett hva du behøver så har vi produktene for deg. Bli inspirert til å lage et bedre hjemmekontor eller bedre hjemmestudio med produkter fra SP!

Kampanjetilbudene gjelder t.o.m. 16/8.

Har du vanskeligheter med å velge?

Våre temasider kan hjelpe deg med å gjøre valget enklere. Les mer om hvordan du finner din neste datamaskin og skjerm, trillekoffert til utstyret ditt, produkter for etterbehandling, Hva du behøver i et hjemmekontor, papir og blekk til skriver.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

88 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Stativhode
Maks høyde
Benseksjoner
Kort / ingen midtsøyle
Laveste høyde
Bildesensorstørrelse
Sensortype
Intern oppløsning 4K
Intern innspillingscodec

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.