Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Oslo

Velkommen til vår butikk i Møllergata 4 – Norges største foto- og videobutikk plassert sentralt midt i Oslo! Butikken har markedets bredeste sortiment av hardware og tilbehør, et stort utleietilbud, event område for kurs og forelesninger, serviceavdeling og en worklounge der kreative kan møte for å ta en kaffe eller trenger et sted for å sitte og jobbe.

Du er hjertlig velkomment til å besøke oss i Oslo!

Besøksadresse:
Møllergata 4
0179 Oslo
Finn butikken!

Åpningstider butikk

Mandag-lørdag: 10:00–18:00
Søn- og helligdager: Stengt

Åpningstider kundesenter

Mandag-Lørdag: 10:00–17:00

Kontaktinformasjon

Kundesenter
Tel: +47 21 65 98 40
E-post: info@scandinavianphoto.no

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.