Oslo

Velkommen til vår butikk i Møllergata 4 – Norges største foto- og videobutikk plassert sentralt midt i Oslo! Butikken har markedets bredeste sortiment av hardware og tilbehør, et stort utleietilbud, event-område for kurs og forelesninger, serviceavdeling og en worklounge der kreative kan møtes for å ta en kaffe eller trenger et sted for å sitte og jobbe.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i Oslo!

Besøksadresse:
Møllergata 4
0179 Oslo
Finn butikken!

Miljøfyrtårn norsk farger WEB small.png 
Scandinavian Photo er en godkjent Miljøfyrtårn bedrift.
 

Åpningstider butikk:

Mandag-fredag: 10:00–18:00
Lørdag: 11:00–16:00
Søn- og helligdager:
Stengt

Åpningstider kundesenter

Mandag-fredag: 10:00-18:00

Les mer om de endrede åpningstidene på grunn av Coronaviruset (COVID-19) her.

Kontaktinformasjon

Kundesenter
Tel: +47 21 65 98 40
E-post: info@scandinavianphoto.no

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.