Lyd

På Scandinavian Photo finner du alt du trenger i lyd og lydutstyr - fra mikrofoner og annet lydopptak som lydmiksere, lydkort og lydopptakere, hodetelefoner og høyttalere. Vi tilbyr produkter for både nybegynnere og fagfolk, fra det lille hjemstudioet til store filmproduksjoner. Med oss ​​får du alltid gode priser og raske leveranser. Kjøp direkte online eller besøk oss i butikken og få hjelp fra vårt kunnskapsrike personale.

1479 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Farge
Kabel-type
Størrelse
Maks høyde
Min høyde
Funksjoner
Vekt
Passer til
Sammenslått lengde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.