Høyttalere

La musikken din bli hørt fra gode høyttalere. Vi i Scandinavian Photo har et bredt spekter av høyttalere for alt fra musikklytting til monitorering for både hjemmet og studio eller store arrangementer. Velg mellom stasjonære eller trådløse høyttalere fra merker som Apple, Genelec, Teenage Engineering, Audio Pro og mange flere, alltid til gode priser. Kjøp på nett med raske leveranser eller besøk oss i butikken.

152 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Lyd
Filtrering
Varemerker
Farge
Størrelse
Maks høyde
Min høyde
Sammenslått lengde
Maks belastning
Vekt
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.