Studiohøyttalere

Studiohøyttalere, studiomonitorer eller monitorhøyttalere – kjært barn har mange navn. Uansett hva du kaller dem, finner du studiohøyttalere for både hjemmestudio og profesjonell bruk her. Kjøp aktive studiohøyttalere i singel eller par og få ekte og klar lyd når du mikser, lager eller monitorerer. Kjøp på nett med rask levering eller besøk oss i butikk.

47 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Høyttalere
Varemerker
Størrelse
Farge
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.