Din butikk for bilde, video og lyd i København

Velkommen til vår butikk i København – knutepunktet for kreatører i Danmark. Her kan du ta del i et oppdatert demosortiment med den nyeste teknologien innen foto, video og lyd. I vår butikk kan du kjøpe både hardware og tilbehør, og vi tilbyr også teknisk service, reparasjon av produkter, samt raske leveranser. Våre eksperter hjelper deg gjerne!

Vi brenner for å gi deg personlig service og råd – legg inn bestillingen din på stedet i vår butikk eller kontakt våre eksperter via telefon eller epost.

Hjertelig velkommen!

Åpningstider

Mandag–fredag: 09:00–17:00
Helger og helligdager: Stengt

Vi tilbyr

  • Salg av hardware og tilbehør
  • Ekspertrådgivning
  • Demosortiment
  • Henting av din bestilling
  • Reparasjon og service

Kontaktinformasjon og besøksadresse

E-post: info@scandinavianphoto.dk
Telefon: 78 72 69 00

Humletorvet 25
1799 København
Danmark

Finn frem til vår butikk 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.