Din butikk for bilde, video og lyd i København

Velkommen til vår butikk i København – knutepunktet for kreatører i Danmark. Her kan du ta del i et oppdatert demosortiment med den nyeste teknologien innen foto, video og lyd. I vår butikk kan du kjøpe både hardware og tilbehør, og vi tilbyr også teknisk service, reparasjon av produkter, samt raske leveranser. Våre eksperter hjelper deg gjerne!

Vi brenner for å gi deg personlig service og råd – legg inn bestillingen din på stedet i vår butikk eller kontakt våre eksperter via telefon eller epost.

Hjertelig velkommen!

Åpningstider

Mandag–fredag: 09:00–17:00
Helger og helligdager: Stengt

Vi tilbyr

  • Salg av hardware og tilbehør
  • Ekspertrådgivning
  • Demosortiment
  • Henting av din bestilling
  • Reparasjon og service

Kontaktinformasjon og besøksadresse

E-post: info@scandinavianphoto.dk
Telefon: 78 72 69 00

Humletorvet 25
1799 København
Danmark

Finn frem til vår butikk 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.